Anna_33 pisze:Jana, w jakim on jest wieku? To wazne, bo ma jeszcze szanse byc wsrod osmiu poniedzialkowych.
O Chomisia pytasz? Nie mam pojęcia...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna_33 pisze:Jana, w jakim on jest wieku? To wazne, bo ma jeszcze szanse byc wsrod osmiu poniedzialkowych.
Modjeska pisze::D Dzięki CoolCaty.
A my poza bywaniem na festynachwalczymy z Żabką o kanapę. Sunia układa sie na kanapie jak tylko ktoś z niej wstanie. Ja ją spędzam za każdym razem jak wchodzę do salonu ale DużyzBroda ma miękkie serce i pozwala jej leżeć. Będzie problem bo u nas tylko koty maja prawo spać na kanapach i fotelach (no i Białas bo jest prawie jak kot) Reszta psiego stada ma stanowczy zakaz.
Spotkania z kotami już się odbyły i wypadły dość pomyślnie pod warunkiem, że koty nie zaglądają do misek Żabci.
Niestety psica nic od wczoraj nie zjadła. Wczoraj jej nawet nie namawiałam bo była po narkozie i z nadmiaru wrażeń ja też bym nic nie przełknęła na jej miejscu. Ale dziś jest to samo. Zupka z jarzynami i mięskiem? Nie! Suche? Nie. Już jej powiedziałam, że nigdy więcej nie dostanie kurzych łapek, koniec!!!
Nie wiem, czy kombinować coś innego, czy cierpliwie poczekać aż się skusi na to co ma przed noskiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości