http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=39 ... &start=555
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:dosc pilna jest koteczka 213, przynajmniej taka byla tydzien temu. Moze ktos sie w Daisy zakocha!
Georg-inia pisze:
Etka, domek, który zabrał Gaję najpierw chciał... nr 230, tylko że to chłopczyk, a oni bardziej chcieli dziewczynkę...
Etka pisze:Georg-inia pisze:
Etka, domek, który zabrał Gaję najpierw chciał... nr 230, tylko że to chłopczyk, a oni bardziej chcieli dziewczynkę...
Inga, chodzi o 270? tego buraska w skarpetach?
Jak bedzie jeszcze troche zdjec to go machne.
bo jesli to 230 to nie kojarze o kogo chodzi.
Georg-inia pisze:Pisiokotek, to ja napiszę jutro elaborat o tych brakujących kartach, przynajmniej tych co wiem, ok?
Georg-inia pisze:
145 - Kaja siedziała w klatce pod Aleksandrem, ale trzeba ją było wpuścić do 1-go boksu, bo klatka była potrzebna na maluchy, przyniesione gabinetu. Zdaje się, że daliśmy ciała, bo dopiero w zeszycie przyjęć doczytaliśmy później, że zmiana na policzku jest grzybowaFajna kotunia, ale na boksie ciągle warczy
Georg-inia pisze:Etka pisze:dosc pilna jest koteczka 213, przynajmniej taka byla tydzien temu. Moze ktos sie w Daisy zakocha!
ale do tego trzeba wolontariusza albo p. MariolkiDaisy siedzi pod poduszką, nie widać jej wcale, nawet myślałam, że tam dzik jakiś jest...
Pisiokotek, to ja napiszę jutro elaborat o tych brakujących kartach, przynajmniej tych co wiem, ok?
słuchajcie, dziewczyny. Pytajcie, proszę, może ktoś prowadzi stacjonarny tryb życia i nie zabiera kotów ze sobą na wyjazdy, może ma doświadczenie z niedowładem, może... wziąłby Popsutego Kociaka?tak mnie męczy ten maluszek
Georg-inia pisze:zaraz, ale imię Bambi to mi się kojarzy już dawno, dawno...
chyba, że to teraz sprawa jakoś szybko się odbyła? jeśli poszła do domu z dziećmi, to może to pacanie spowodowało "zwrot", bo podobno lubi użreć albo pacnąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 164 gości