mumka27 pisze:co do spr sterylki, to jesli będzie miała czyszczone ząbki u weta to mozna ogolic brzusio i będzie widac bliznę posterylkową jeśli jest.
acha.jak one razem się zachowują? czy są faktycznie bardzo przywiązane do siebie i trzeba im domu razem szukać?
Mumko, ja się chyba mało precyzyjnie wyraziłam, ale wet właśnie ogolił jej brzuszek (bo była całkiem grzeczna i niemal nie protestowała) i długo, starannie oglądał - blizny nie znalazł. ale to też nie wiadomo. Np. maleńkie cięcie boczne może po paru latach w ogóle nie zostawić śladu
Jak się razem zachowują? Normalnie, ale jakichś szczególnych oznak przywiązania nie widzę. Może na samym początku, gdy były jeszcze przestraszone. O wiele bardziej taką bliskość widać między Gabrynią i Charlisiem.
Księżniczkę nazwałam Chloe. Czyli książę Kaspian i księżniczka Chloe
Kaspian jest mocno namolny. Np. żeby zrobić sobie kanapki, muszę na chwilę zamknąć go w klatce. W ogóle to raczej typ przywódcy, Chloe też trochę ustawia.
Dzisiaj od czasu do czasu uchylam kuchnię. Moje już wchodziły pojedyńczo. Im nowy nie straszny, przyzwyczaiły się

. Kaspian i Chloe też raczej dobrze reagują. Chloe w pewnym momencie wyszła do pokoju, zobaczyła Kajtusię i wycofała się, ale spokojnie, bez objawów paniki, raczej zaciekawiona.
Zdecydowałam, że nie będę ich bardzo rygorystycznie izolować w kuchni bo nie ma aż takiego powodu.
Mumko, dzięki za zamiar wystawienia bazarku