nigdy obok.
Gdy przywykła, to się nawet cieszyła i chwaliła, że na żwirku oszczędza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
serotoninka pisze:Dellfin widziała ten filmik bezpośrednio na aparacie i kazała mi go wrzucić - no to wrzucamOto jak mój szalony kot dobiera się do schowanego przed nim jedzenia:
Złodziej
Ten filmik był pozorowany, czyli celowo jedzenie ukryłam i pozwoliłam mu się do niego dobrać. Ale za pierwszym razem nieopatrznie schowałam tam rozmrażające się mielone mięso na wieczorny koci posiłek. Efekt był taki, że Enter się nażarł na pół zamrożonej wołowiny - dureń mój kochanyCo za szczęście że nie przypłącił tego zapaleniem płuc...
Uważaj na dex7 - nie chwal się za mocno.serotoninka pisze:Dawno nie pisałam, ale muszę w końcu pochwalić cudowną moc sterylizacji.
serotoninka pisze: Ona zapadła na panleukopenię. Była potem u Jopop, ona ją wyleczyła! Ale co ja łez wylałam, co na denerwowałam się...
serotoninka pisze:Teraz znowu jest u mnie. I to razem ze swoim bratemOna wyzdrowiała, a u niego szczepionka zdążyła najwyraźniej zadziałać i nie zachorował. A więc póki co mam 4 koty w domu
![]()
Co do Entera to też byłam w szoku. Jest kochany! Na brata Silver (tak, to dziewczynka z męskim imieniem) też w ogóle nie syczy, bawią się razem. Muszę trochę na nie uważać bo Enter wyrósł na wielkiego kota i malce sięgają mu zaledwie do kolan - jak się rozbawi to czasem jest zbyt mało delikatny. Ale przyjazny baaaardzo. Żadnych syków i prychań, małe mogą jeść z jego miski, spać na jego krześle, bawić się jego myszkami. No mogą wszystko, a on patrzy tylko
![]()
No i to on uratował życie Silver - to jego przeciwciała zawalczyły z wirusem. W czasie pobierania krwi i kolejnych 4 godzin na Białobrzeskiej był jak aniołek. No normalnie jakby wiedział, że życie ratuje. Moje kocisko ukochane! Po powrocie do domu mógł sobie wybrać co chce z lodówki i zjeść w nagrodę - padło na parówkę
Ogłoszenia robię, choć już mam jakieś widoki na dom dla małej, u koleżanki mojej studentki. Będę jej od razu próbowała wcisnąć dwójeczkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, jrrMarko i 106 gości