Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iskra666 pisze:No na prawdę to jest przykre.. ja wiem, że są tysiące ładniejszych kotów..tysiące młodszych kotów...tysiące zdrowszych kotów..
ale ona tak samo jak inne koty czeka.. i tak samo chce być kochana...
i nie wie, że jest chora... i założę się, że oddała by wszystko, żeby mieć swój dom...swojego człowieka, który by ją pogłaskał i powiedział, że ją kocha...![]()
Nie chcę żeby to zabrzmiało jak jakiś smętno-wymuszający wywód..ale..
Odkąd jeżdżę do schronu gdzieś tam mimo wszystko się uodparniam na te koty.. muszę, bo inaczej bym zwariowała..
Skarpetka, to taka koteczka,która gdy pierwszy raz podeszła i stanęła wręcz na baczność do miziania tak mnie rozkleiła, że aż mnie coś ścisnęło..
Ona zawsze na mnie czeka.. jakby wiedziała, że przyjdę akurat tego dnia.. a jak przysypia i mnie widzi, to biegnie z miaukiem i nadstawia się do miziania..
Skarpuletek wie jak mnie rozkochać w sobie.. jak się kręcę pomiędzy kociarniami to widzę przez kraty takie małe kocie futerko z wielkimi oczami. które stoi jak najbliżej krat i drze się w niebogłosy..
"zobacz mnie..zobacz tu jestem..no pogłaszcz mnie proszę.."
ona tak się drze jak gdyby chciała powiedzieć, że wie, że jest mała, ale nie mogę jej nie zauważyć ...nie dzisiaj... bo ona przecież cały tydzień czekała..![]()
Co innego być w domu tymczasowym, a co innego czekać w schronisku...
tutaj ma się raz/dwa razy na tydzień człowieka..
I pamiętam jak się pobeczałam jak łapałam Niuńka, który miał jechać do domu.. podstawiłam kontenerek żeby wszedł po dobroci..
weszła Skarpetka... musiałam ją wyjąć i powiedzieć, że to nie ona..
że jeszcze nie jedzie..
Bardzo bym chciała dla niej domu.. mogłabym jej wreszcie powiedzieć, że ktoś bardzo ją kocha i już nie może się doczekać żeby ją przytulić..
iskra666 pisze:Bardzo bym chciała dla niej domu.. mogłabym jej wreszcie powiedzieć, że ktoś bardzo ją kocha i już nie może się doczekać żeby ją przytulić..
kasia86 pisze:iskra666 pisze:Bardzo bym chciała dla niej domu.. mogłabym jej wreszcie powiedzieć, że ktoś bardzo ją kocha i już nie może się doczekać żeby ją przytulić..
My wszyscy byśmy chcieli!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], kasiek1510 i 1404 gości