Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:I tak może jakaś wstępna lista: ja +mój TŻ (będzie obsługiwał grilla), Marta+Darek, Basia-Mikuś, Jadzia i Kropeczka, hidi, Beatka, Gosia+Marcin, Ewa+Piotr, Iwetka, Nesca, Asia, Dorotka, Monika, pani Ela,majencja, bubor, jeśli chodzi o TŻ-ów to zależy, który zniesie to wszystko
przepraszam jeśli kogoś pominęłam, ale to tak na szybko
oj a może nasze kochane Korciaczki nas odwiedzą
Filomen pisze:buuu![]()
my od 27 do 14 na wakacjach, to zrobimy poprawiny i drugiego grilla - moze u nas w ogórdku
majencja pisze:U mnie termin odpada bo mam dwa dni dyżuru 3 i 4, zamienić nie ma szans bo sa urlopy i w tym czasie nie mam dwóch dyżurantów. Potem ide w jednej pracy na urlop ale w drugiej i tak muszę być bo bym się czasowo nie wyrobiła.
A Borówa - Borówa mimo moich i weta usilnych starań i wylania morza łez wybiera się chyba za Tęczowy Most .....![]()
terenia1 pisze:I tak może jakaś wstępna lista: ja +mój TŻ (będzie obsługiwał grilla), Marta+Darek, Basia-Mikuś, Jadzia i Kropeczka, hidi, Beatka, Gosia+Marcin, Ewa+Piotr, Iwetka, Nesca, Asia, Dorotka, Monika, pani Ela,majencja, bubor, jeśli chodzi o TŻ-ów to zależy, który zniesie to wszystko
przepraszam jeśli kogoś pominęłam, ale to tak na szybko
oj a może nasze kochane Korciaczki nas odwiedzą
majencja pisze:Nie sądzę , ona sie pogarsza w piorunującym tempie- tak jak dzieci w posocznicy meningokkokowej - rano zdrowe za 3 godziny nie żyje.... ..
Strasznie mi ciężko bo zastanawiam sie czy nie popełniłam jakiegoś błędu czy zrobiłam wszystko co możliweNic rano nie zapowiadało takich sensacji. Zjadła o 6 .00 jak normalnie , kupa po nocy była miękka ale w miarę. I tak gdzieś ok 9.00 się zaczęło i trwa..... Jest coraz gorzej. Przypomina mi się Tosiek , ale on nie wiem jakim cudem sie wygrzebał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 841 gości