Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuzel pisze:jeśli ma znaleźć dom to dobrze, ja nie zagwarantuje jej DS
Agn - to nie tak że "pozbyłam się" szmaciaka i chce nastepnego zwierzakamam w domu 9 papug (bo dziesiątą zjadł szmaciak...) i trzebabyło naprawde mocno uważać w mieszkaniu. Niby papugi są w 1 pokoju a kot miał dostęp do całej reszty mieszkania ale oczy trzeba było miec wokół głowy. Pomijam fakt że Wiktor nie przepada za kotami i już był na granicy wytrzymałości bo kot miał byc pare dni po operacji
z psem jednak jest trochę inaczej
zuzel pisze:Ps. szmaciak ma nowe imie
Anna_33 pisze: ja zawsze marzylam o zako..
zuzel pisze:zastanowie się nad wzięciem jej na dt chociaz na 2 tygodnie w połowie czerwca. może zrobimy jej sterylke żeby była w normalnych warunkach po operacji. ale jeszcze dam znać, bo to nic pewnego
CoolCaty pisze:Wczoraj byłyśmy w Boguszycach z dziewczynami z dogomanii. Pracownicy na bieżąco wiedzą, co jest pisane na forum, więc pani Irenka zwiała przede mną jak mnie zobaczyła. Nie było mi więc dane obejrzec kotów.
Oprócz tego miałam okazję poznac wyżełka, którego zabrała tanitka. Boże, co to a wspaniały psiak. Przytulał główeczkę, mrużył oczy i stękał z zadowolenia, kiedy go przytulałam. To psiak, który musi mieć swojego pana, tego jedynego. Pokocha go bardziej niż siebie - to pewne. Serce mi pękało kiedy się tulił. Jest chodzącym cudeńkiem.
Do pani Marzeny weszłyśmy niestety dopiero po interwencji policji, bo pani Krzętowska nie chciała nas wpuścić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 105 gości