Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka domu

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 31, 2009 13:51

Witam Aniu Ciebie i Twoją futrzaną gromadkę. Jeśli jeszcze pamiętasz bydgoskich znajomych Twojej mamy, to właśnie do twojego wątku dopisała się mama Kuby i Mikołaja ze swoją puchatą ekipą.
Muszę przyznać że, ta futrzana piątka wygląda tak jakby nic im nigdy niedolegało. Zdróweczka dla kotów i oczywiście Ciebie, pozdrawiamy :) :kitty:
Obrazek
Tosia, Mela, Limka i BenekObrazek

mari-A

Od: Śro kwi 22, 2009 6:52

Post » Nie maja 31, 2009 14:03

mari-A pisze:Witam Aniu Ciebie i Twoją futrzaną gromadkę. Jeśli jeszcze pamiętasz bydgoskich znajomych Twojej mamy, to właśnie do twojego wątku dopisała się mama Kuby i Mikołaja ze swoją puchatą ekipą.

Oczywiście, że pamiętam :) Ale niespodzianka :)
I jakie śliczne kociaste w podpisie :) Mela by do naszej 5 pasowała :)

A co do zdrówka. To poza Patunią z przewlekłą niewydolnością nerek to cała reszta zdrowa i mam nadzieję, że tak zostanie na długie, długie lata :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie maja 31, 2009 14:24

Wiem że Melka jest piękna,charakterna i każdy by ją chciał :) ale jej nie oddam. Jak pójdzie dobrze to powiększę mój stan ogonków o piękną i psotną kociczkę. Mikołaj ze swoją dziewczyną też się zakocili. Mają "korniszona " :) Eryka. Ale są kocimi opiekunami dopiero od 2 tygodni. :)
Obrazek

mari-A

Post » Nie maja 31, 2009 14:29

mari-A pisze:Jak pójdzie dobrze to powiększę mój stan ogonków o piękną i psotną kociczkę.

ooooo :) czyżby któraś z forum?
ja też kiedyś miałam dwa koty i trzy mieliśmy też :) zatrzymało się na 5 i mówię sobie mega wielkie STOP ;)

mokkunia

Post » Nie maja 31, 2009 15:01

Tak, ale nie chcę zapeszać :))
Obrazek

mari-A

Post » Nie maja 31, 2009 15:08

Melduje sie w Waszym pieknym watku i oczywiscie ogladajac fotki Patisonka i jej filmil siem wzruszam:))))
Mokka, Ona jest dzieki Wam taka szczesliwa...(wiem, ze sie powtarzam, ale ciagle jestem pod wrazeniem!!!).
Sciskam cala Ferajne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon cze 01, 2009 8:17

to siem przenosimy :)
dzięki Patti poznajemy nowe kociambry :wink:
Leoś jest istotnie ... :1luvu:
Cardiamid jest jak słodkie małe kocię, uwielbaim takie filigranowe :roll: jakoś tak mi przypomina jednego uciekiniera Finia który ostatnio dostarczył mnóstwo wzruszeń swoim powrotem :wink:
Obrazek Obrazek
Banda Iduli zaprasza do NASZEGO wątku

Idula

Od: Śro gru 10, 2008 10:48

Post » Pon cze 01, 2009 14:23

Drogie Cioteczki. Się dziś z okazji Dnia Dziecka ;) umówiliśmy z naszymi pociechami na piątek na badania krwi.
Patka idzie na swoje comiesięczne badania krwi (jak ten czas leci, dopiero co byłyśmy przecież), Leosia też postanowiliśmy przebadać, bo miał incydent z podwyższoną kreatyniną i boję się teraz, żeby czegoś nie przegapić. I Cardiamidka zabieram też. Dziąsła chłopak ma brzydkie cały czas, wcześniejsze leczenie nie przynosiło efektów, a spokoju mi to nie daje więc chłopak idzie się pokazać i chyba krew odda też.
Tak więc 3 z 5 zabieram. Na 2 tury będę musiała iść, bo nie dam rady z tymi klopsami. I oczywiście już się stresuję :roll:

mokkunia

Post » Pon cze 01, 2009 14:33

mokkunia pisze:
mari-A pisze:Witam Aniu Ciebie i Twoją futrzaną gromadkę. Jeśli jeszcze pamiętasz bydgoskich znajomych Twojej mamy, to właśnie do twojego wątku dopisała się mama Kuby i Mikołaja ze swoją puchatą ekipą.

O, to moja koleżanka zrobiła się "forumowa"! Witaj w gronie pozytywnie zakoconych!
Mokkunia, ty jak nie masz problemów, to sobie wymyślasz. Na przykład - badanie krwi :wink: Kciuki za wyniki! Już poprawiłam cytat, niedouk ja jakiś!
Ostatnio edytowano Pon cze 01, 2009 14:41 przez TyMa, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pon cze 01, 2009 14:40

to powodzonka!!! spodobały mi się "klopsy" :smiech3:
Obrazek Obrazek
Banda Iduli zaprasza do NASZEGO wątku

Idula

Od: Śro gru 10, 2008 10:48

Post » Pon cze 01, 2009 21:34

Patelajda dostała dziś 2 paczkę. Z Niemiec od Cioci Tinka07 :1luvu: której bardzo dziękujemy - za wszystko :*
Oczywiście paczki listonosz nie przyniósł, zostawił awizo, mimo iż TŻ był w domu. Musieliśmy jechać na inną niż nasza pocztę, bo to przesyłka zagraniczna. No i paczka przyszła otwarta :roll: Jakoś nie wygląda ta na uszkodzenie w transporcie a na celowe otwarcie w celu "sprawdzenia" zawartości. Na szczęście skończyło się na "sprawdzeniu" bo chyba nie było co ukraść... Na co komu leki i preparaty dla chorego kota nie?

Patunia dostała:
Slippery Elm Bark http://www.felinecrf.org/holistic_treatments.htm#SEB
zestaw witamin B
puste kapsułeczki do dzielenia leków
kapsułki z olejem z łososia i wit E
puszki z płynną karmą
zajączki do kroplówek
i paczkę kocimiętki w proszku, którą Leoś wyjął sam z siatki, porwał w pysku, warczał i uciekał ;)
Wszystko to Patka dostała w prezencie 8O I jeszcze przy okazji 50zł powędrowało na potrzeby kociastych w schronisku :)

Największe nadzieje pokładam w Slippery Elm Bark, mam nadzieję, że pomoże nam na nadżerkę w Patusiowym pysiu.

A w prezencie na Dzień Dziecka od nas koty dostały zabawki Petstages
ObrazekObrazek
Rybka jest rozszarpywana przez koty. Nawet Patunia z nią wariuje :)

mokkunia

Post » Pon cze 01, 2009 22:26

dbają wszyscy o Patelajdkę
to Patelajdka musi pokazać i być zdrowiutka
czekamy na bardzo dobre wyniki krwi
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon cze 01, 2009 22:31