Niestety, nie przez cały dzień myślałam o Kredce i Alusi ale kiedy odsuwałam dzisiaj łóżko (drewniane, ciężkie ) to Kay siedział w miejscu, w którym stawiam miseczki, myślałam że ucieknie (jak to zwykle robi) a on siedział jak głupi, chyba mu tam dobrze
Jestem oburzona-nie -to niewłaściwe słowo-jestem po prostu wściekła,że tak sie stało z Kredzią,mam nadzieję,że N_D_F wynagrodzi miłościa jej te wszystkie ciężkie chwile!
A za Alunie trzymam kciuki-niech znajdzie cudowny domek!!1
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
jak zwykle zgadzam się z KropkąXL
moja szefowa powiedziałaby, że nadajemy na tym samym zakresie
a jak się miewa dzisiaj białe cudo?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Dzięki Killatha-za to mrr zrobiła ze mnie potwora za to ,że smiałam się zezłościc na te całą Agate-no i w/g niej nic nie robie na forum-tylko sieję nienawiść(na wątku Espi i Kredzi)
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
ale z łomem (niebieskim) jeszcze na nikogo nie leciałaś więc nie masz się czym przejmować
a tak w ogóle to drapanki (na razie wirtualne) dla nieśmiałego kocurka
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Chyba cos przeoczyłam-z jakim niebieskim łomem???
A za oswajanie Kaya trzymamy magiczne kciuki-
Kamila -trzymaj sie dziewczyno!-powoli wszystko sie wyjasni!
przytulisz się
Kay coraz bardziej ufa i to jest ważne
Kay przypomina mi trochę mojego Astra, u nas trwało kilka tygodni, zamim można było głaskać kota, a on sie nie kulił. A i dzisiaj trudno go złapać na podłodze, chociaż kręci ósemki przy nogach i się łasi.
Kciuki za Kaya!