Aga, za wielkiego qpala trzymam kciuki!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:Do jutra na pewno nic jej nie grozi. Mam nadzieje, ze sama zrobi wreszcie.
A ten tasiemiec będzie wybity po 1 razie, czy trzeba powtórzyć za 10-14 dni odrobaczanie znów?
milenap pisze:Dobra, ja zmykam wreszcie spać![]()
Aga, za wielkiego qpala trzymam kciuki!
aga9955 pisze:
Jest Jest Jest Jestwielka smierdzaca koooopa:) Jest a Szyla zadowolona siedzi w zlewie i fuczy na mnie:)
muac pisze:
Mysza mam nadzieje ze micha nie wygrala bitwy i nosisz teraz z duma zwycieski pas mistrza zapasow
muac pisze:widze ze tu akcja qupal jak w filmie sensacyjnym![]()
Aga9955 jestes bohaterka jak wiele osob tutaj ktore szkoda ze tylko wirtualnie poznalam ( i zadnego wypierania sie juz koniec i kropka - Kropcia przepraszam![]()
), ale tez TZ jest takim cichym bohaterem ktory gdzies tam w tle cierpliwie wspiera swoja kociomaniaczke
![]()
Uwielbiam wszelkich pasjonatow to najciekawsi i najbardziej wartosciowi ludzie jakich znam.
Mila ciesze sie z wynikow i szalenst futer a moze bys tak kiedys sprecyzowala gwoli sprawdzenia wytworow naszej wyobrazni co oznacza ta rytualna demolka![]()
Kropcia masz juz ten Furminator no i jak tam twoje modelarskie zapedy?
Mysza mam nadzieje ze micha nie wygrala bitwy i nosisz teraz z duma zwycieski pas mistrza zapasow
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości