Zula,Gluś,Mela i Daszka. Niespodzianek c.d. - str. 95

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 30, 2009 0:42

Dobra, ja zmykam wreszcie spać :wink:

Aga, za wielkiego qpala trzymam kciuki!
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Sob maja 30, 2009 0:42

milenap pisze:Do jutra na pewno nic jej nie grozi. Mam nadzieje, ze sama zrobi wreszcie.

A ten tasiemiec będzie wybity po 1 razie, czy trzeba powtórzyć za 10-14 dni odrobaczanie znów?

Do podania nastepnej dawki leku po dwoch tygodniach zrobie badanie kalu.
Nie dam jej truc drugi raz, zreszta moj wet jest dosc ostrozny. Zanim zacznie leczyc grzyba to bierze zeskrobiny, zanim poda lek na lamblie robi testy na obecnosc pasozyta, nic nie podaje jak nie jest do konca pewien ze to wlasnie z tym danym swinstwem walczymy.

zaraz bede miala parafine....biedny ten moj TZ:) Kota raz na oczy widzial i jezdzi po miescie za Parafina:) juz go widze jak mowi pani mgr w aptece ze potrzebuje parafine zeby kot koope zrobil:)
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob maja 30, 2009 0:43

milenap pisze:Dobra, ja zmykam wreszcie spać :wink:

Aga, za wielkiego qpala trzymam kciuki!

dzieki...ja posiedze...ide do maludy:) bedziemy sie oswajac:)
Obrazek

aga9955

Post » Sob maja 30, 2009 0:51

Też już zrywa robię,bo cosik już zaczynają mi żaluzje opadać.Powodzenia Aga i daj cynka jak cóś (oby było szybko)
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob maja 30, 2009 0:56

dziewczyny:)

dziekuje bardzo za wsparcie:) Milenko wiedzialam gdzie przyjsc sie wygadac bo przeciez jestem urodzona panikara:))))

Jest Jest Jest Jest :) wielka smierdzaca koooopa:) Jest a Szyla zadowolona siedzi w zlewie i fuczy na mnie:)
Obrazek

aga9955

Post » Sob maja 30, 2009 0:58

aga9955 pisze:

Jest Jest Jest Jest :) wielka smierdzaca koooopa:) Jest a Szyla zadowolona siedzi w zlewie i fuczy na mnie:)

No to teraz tym bardziej moge iść spokojnie spać.A chociaż nie ma "zarojenia " w qoopie?
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 30, 2009 1:10

nic nie ma...koopa modelowa wielka i normalna.
Obrazek

aga9955

Post » Sob maja 30, 2009 1:21

aga9955 pisze:nic nie ma...koopa modelowa wielka i normalna.

Eeeee no to gituś.Miód Malina
:piwa: :piwa: :piwa:

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 30, 2009 5:25

tak gwoli wyjaśnienia
- parafinke można podawać równiez "od tyłu", jako lewatywę
- za często też nie pozna jej podawać bo zaburza wchłanianie witamin rozpuszczalnych w tłuszczach, czyli po parafinie dodać do jedzonka wit A,D,E (można wycisnąć troche ludzkiej kapsułki, nie całą bo może być zbyt dużo)

a tak swoją drogą - ile to radości z qupala :D
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Sob maja 30, 2009 6:24

Ale horror mnie ominął!-Agusia-współczuje,ale i cieszę się,że już po strachu!-nie uważam,żebyś była panikarą!Zatrucie toksynami z rozkładających sie robali może byc bardzo niebezpieczne.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob maja 30, 2009 12:47

widze ze tu akcja qupal jak w filmie sensacyjnym :D

Aga9955 jestes bohaterka jak wiele osob tutaj ktore szkoda ze tylko wirtualnie poznalam ( i zadnego wypierania sie juz koniec i kropka - Kropcia przepraszam :wink: :D ), ale tez TZ jest takim cichym bohaterem ktory gdzies tam w tle cierpliwie wspiera swoja kociomaniaczke :D

Uwielbiam wszelkich pasjonatow to najciekawsi i najbardziej wartosciowi ludzie jakich znam.

Mila ciesze sie z wynikow i szalenst futer a moze bys tak kiedys sprecyzowala gwoli sprawdzenia wytworow naszej wyobrazni co oznacza ta rytualna demolka :D

Kropcia masz juz ten Furminator no i jak tam twoje modelarskie zapedy?

Mysza mam nadzieje ze micha nie wygrala bitwy i nosisz teraz z duma zwycieski pas mistrza zapasow :D
Ostatnio edytowano Sob maja 30, 2009 14:10 przez muac, łącznie edytowano 2 razy

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Sob maja 30, 2009 12:58

Furminator nadal w odmętach czasoprzestrzeni :? -mam nadzieję,że po niedzieli wreszcie do mnie dotrze,bo zwariuje od tych kłaków :evil:
A zapędów modelarskich nie mam czasu rozwinąć bo dopiero od tego czwartku miałam normalne godziny pracy,a wczoraj to sobie o 15-tej wolne zrobiłam :D ,no i jeszcze biurko cały czas "w robocie"-bo u Mamy jestem tylko w niedziele :?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob maja 30, 2009 16:25

muac pisze:

Mysza mam nadzieje ze micha nie wygrala bitwy i nosisz teraz z duma zwycieski pas mistrza zapasow :D

Buhahaha!!Micha przegrała z kretesem.Tylko teraz jakieś dziwne przemeblowania w pokoju są po tej jeździe z michą po panelach.Ostatnio tak z tą miską wariowała,że się nią nakryła,tylko łapy wystawały,dobrze że przed tym widokiem zdążyłam się wysikać :lol:
Ostatnio edytowano Sob maja 30, 2009 16:28 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 30, 2009 16:27

muac pisze:widze ze tu akcja qupal jak w filmie sensacyjnym :D

Aga9955 jestes bohaterka jak wiele osob tutaj ktore szkoda ze tylko wirtualnie poznalam ( i zadnego wypierania sie juz koniec i kropka - Kropcia przepraszam :wink: :D ), ale tez TZ jest takim cichym bohaterem ktory gdzies tam w tle cierpliwie wspiera swoja kociomaniaczke :D

Uwielbiam wszelkich pasjonatow to najciekawsi i najbardziej wartosciowi ludzie jakich znam.

Mila ciesze sie z wynikow i szalenst futer a moze bys tak kiedys sprecyzowala gwoli sprawdzenia wytworow naszej wyobrazni co oznacza ta rytualna demolka :D

Kropcia masz juz ten Furminator no i jak tam twoje modelarskie zapedy?

MUAC - MISTRZYNI W ROBIENIU STRESZCZEŃ NA MIAU.PL, HIHIHI
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 30, 2009 17:23

Ale sobie wroga wychodowałam-wejdźcie na wątek Espi i na watek Kredki 8O :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]