Kredka, teraz Marcysia. Mieszka w Bytomiu z panną Fufu:)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 29, 2009 23:06

boze...przeciez Cameo pisze ze jak dostanie...od tej nieszczesnej Agaty

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt maja 29, 2009 23:07

Cameo ja mysle ze dla oczyszczenia sytuacji powinnas udostepnic dokumentacje malej. Zrob skan i wklej.

Bardzo tajemnicza jest ta calaa historia i szczerze mowiac stawia Ciebie w kiepskim swietle Kamila.

Niczego nie sugeruje ale ja na Twoim miejscu odparlabym takie zarzuty.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pt maja 29, 2009 23:08

terenia1 pisze:Dasz sobie głowę uciąć :?: czy jesteś pewna :?: bo to dwie różne rzeczy 8O to nowy dom Kredki nie dostał książeczki ? skoro była wysterylizowana po sterylce bardzo chorowała walczyłaś o jej życie - chyba w książeczce powinny być wpisane w takiej sytuacji istotne rzeczy dla kotki , no sama nie wiem? tak tylko mi się nasuwa?

Była, sama płaciłam za sterylkę i biegałam za nią z kubraczkami :roll: do dziś to pamiętam :oops: :(

Kredka "otworzyła" sobie brzuszek i wdało się zakażenie (shit :x ) była drugi raz szyta, dostawała jakieś antybiotyki...

Poproszę Agatę o wysłanie książeczki, wtedy przekażę ją Oli i Dorocie.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt maja 29, 2009 23:08

na temat sterylki Kredki gadalam z Cameo ponad dwa miesiace temu przy okazji sterylki mojej kotki, wymienialysmy sie doswiadczeniami horrorami, nie sadze by miala fantazjowac bo i po co.
wrecz prezeciwnie byla bardzo przerazona ze znow czeka ja sterylizacja Forcy i strasznie sie tego bala. Szukala kota ktory mialby juz sterylke by nie przezywac horroru rozlizania rany.

Ja Kamili wierze.

edit: jakby co moge udostepnic rozmowe ( te czesc o sterylkach) z Kamila. naprawde nie napadajcie na dziewczyne ze zle sie wyrazila.

przyznala sie ze nie podpisala umowy.
nie nalezy posadzac od razu o inne niecne rzeczy
Ostatnio edytowano Pt maja 29, 2009 23:10 przez Etka, łącznie edytowano 1 raz

Etka

Post » Pt maja 29, 2009 23:10

Cameo pisze:
terenia1 pisze:Dasz sobie głowę uciąć :?: czy jesteś pewna :?: bo to dwie różne rzeczy 8O to nowy dom Kredki nie dostał książeczki ? skoro była wysterylizowana po sterylce bardzo chorowała walczyłaś o jej życie - chyba w książeczce powinny być wpisane w takiej sytuacji istotne rzeczy dla kotki , no sama nie wiem? tak tylko mi się nasuwa?

Była, sama płaciłam za sterylkę i biegałam za nią z kubraczkami :roll: do dziś to pamiętam :oops: :(

Kredka "otworzyła" sobie brzuszek i wdało się zakażenie (shit :x ) była drugi raz szyta, dostawała jakieś antybiotyki...

Poproszę Agatę o wysłanie książeczki, wtedy przekażę ją Oli i Dorocie.

Sorki Cameo to dałaś jej książeczkę zdrowia kota a nie podpisałaś umowy adopcyjnej :?: dziwne, ale może to ma jakieś wytłumaczenie?

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt maja 29, 2009 23:12

aga9955 pisze:Cameo ja mysle ze dla oczyszczenia sytuacji powinnas udostepnic dokumentacje malej. Zrob skan i wklej.

Bardzo tajemnicza jest ta calaa historia i szczerze mowiac stawia Ciebie w kiepskim swietle Kamila.

Nie mam nic na sumieniu więc jestem spokojna. Ale oskarżanie mnie o kłamstwo jest... szkoda słów, nigdy nie oddałam (i nie oddam) niewysterylizowanego kota, nawet najbardziej zaufanej osobie. Nawet mojego 5-miesięcznego Piracika wykastrowałam przed oddaniem.

Jutro jadę z moją Mają na szczepienie, Kredka jest w lecznicowym komputerze, więc będe miała wszystkie dane.

Cameo

Post » Pt maja 29, 2009 23:14

Cameo pisze:
aga9955 pisze:Cameo ja mysle ze dla oczyszczenia sytuacji powinnas udostepnic dokumentacje malej. Zrob skan i wklej.

Nie mam nic na sumieniu więc jestem spokojna. Ale oskarżanie mnie o kłamstwo jest... szkoda słów, nigdy nie oddałam (i nie oddam) niewysterylizowanego kota, nawet najbardziej zaufanej osobie. Nawet mojego 5-miesięcznego Piracika wykastrowałam przed oddaniem.

Jutro jadę z moją Mają na szczepienie, Kredka jest w lecznicowym komputerze, więc będe miała wszystkie dane.

no i to jest dobry pomysl. Sprawa bedzie jasna przynajmniej z Twojej strony.
Obrazek

aga9955

Post » Pt maja 29, 2009 23:17

terenia1 pisze:Sorki Cameo to dałaś jej książeczkę zdrowia kota a nie podpisałaś umowy adopcyjnej :?: dziwne, ale może to ma jakieś wytłumaczenie?

Tak, oddałam bez umowy, czekam na lincz. Kredka dostała ode mnie książeczkę i wyprawkę z jej ulubionym jedzonkiem.

Z prostego powodu, nie mam drukarki w domu, myślałam że wydrukuje u Agaty ale cóż... człowiek się uczy na błędach, teraz nie oddam kota bez umowy :roll:

I kupię sobie drukarkę...

Cameo

Post » Pt maja 29, 2009 23:20

Kamila popelnilas bardzo duzy blad ale sie do tego przyznalas.
I mimo ze za brak tej umowy chetnie bym Cie ukatrupila ; :twisted: to jednak masz odwage cywilna i sie przyznalas.

Czlowiek cale zycie uczy sie na bledach.

Etka

Post » Pt maja 29, 2009 23:25

Musisz zapytać stola od Forci, jechałam z nim do biblioteki żeby wydrukować umowę, przy okazji ją podpisaliśmy :wink: mina bibliotekarki, bezcenna :lol:

Cameo

Post » Pt maja 29, 2009 23:25

Cameo pisze:
terenia1 pisze:Sorki Cameo to dałaś jej książeczkę zdrowia kota a nie podpisałaś umowy adopcyjnej :?: dziwne, ale może to ma jakieś wytłumaczenie?

Tak, oddałam bez umowy, czekam na lincz. Kredka dostała ode mnie książeczkę i wyprawkę z jej ulubionym jedzonkiem.

Z prostego powodu, nie mam drukarki w domu, myślałam że wydrukuje u Agaty ale cóż... człowiek się uczy na błędach, teraz nie oddam kota bez umowy :roll:

To ze bez umowy to wiadomo....ale moze na spokojnie dajmy obronic sie Cameo....bo nie chce mi sie wierzyc ze wydala niewycietego kota do adopcji.

Czy mozna wiedziec gdzie Kredka byla sterylizowana bocznie i do tego aborcyjnie?
Ja szczerze mowiac nie wiedzialam ze aborcyjna mozna zrobic cieciem bocznym :roll: ale moze sie myle....
Obrazek

aga9955

Post » Pt maja 29, 2009 23:26

Cameo pisze:

A czy ktos tu mówi o linczu :lol: ja tylko grzecznie zapytałam :lol: skoro dostała książeczkę to napisz do Agaty jestem pewna , że ją zeskanuje i da na forum :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt maja 29, 2009 23:30

Aga, a jak sterylizowali twoją Misię?

Cameo

Post » Pt maja 29, 2009 23:32

Moja Miska byla sterylizowana normalnym cieciem i z tego co wiem ...ale oczywiscie jutro na ta okolicznosc dopytam mojego weta to tylko taka wchodzi w gre mozliwosc ciachania przy aborcyjnej, przy ropomaciczu chyba tez. ALe zapytam fachowca bo wetem nie jestem.
Obrazek

aga9955

Post » Pt maja 29, 2009 23:33

terenia1 pisze:A czy ktos tu mówi o linczu :lol: ja tylko grzecznie zapytałam :lol: skoro dostała książeczkę to napisz do Agaty jestem pewna , że ją zeskanuje i da na forum :lol:

Agata tutaj nie napisze... jak dostanę książeczkę to wstawię skan :) ale najpierw chciałabym poznać zdanie weta, który "sterylizował" Kredkę.

Liwia_ napisała że nie może tego ujawnić...

Cameo

[poprzednia][następna]