Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 28, 2009 13:56

mnie tez wyslijcie ogłoszenia, wydrukuje i rozwiesimy.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw maja 28, 2009 14:08

:ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw maja 28, 2009 14:16

Filomen pisze:mnie tez wyslijcie ogłoszenia, wydrukuje i rozwiesimy.

Ewa ogloszenie poszły na twojego roboczego maila ,prywatny gdzieś mi się zagubił:)
Nadal czekam na fotki :
maluchów Cleo,Sisi,Miśka i Tunisa

Dzis do swojego domku pojechała Bateryjka :crying: Cholera bardzo przyzwyczaiłam sie do maleńkiej i tak jakoś pusto w domu :?
W przyszłym tyg do Bateryjki dołączy jeden z czarnuszków z Gangu MIkusia.Kotki bedą towarzyszkami zabaw.Będą rosły i wychowywały sie razem:)

Jutro na zabieg sterylizacji i usuniecia przpukliny jedzie czarna Laki.Trzymajcie kciuki :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw maja 28, 2009 14:22

Za zabieg Laki :ok:
Super, że malutka Bateryjka i
mikusiowy maluch będzie miał domek!
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw maja 28, 2009 14:23

Za zabieg Laki :ok:
Super, że malutka Bateryjka i
mikusiowy maluch będzie miał domek!
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw maja 28, 2009 17:22

up 8)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw maja 28, 2009 19:29

Marta co ty z tym Norkiem? Przecież to Lucek jest :lol: Porozsyłałam dużo e-maili z linkiem :D ale jak my go oddamy? Dziś mężuś mówi patrząc na Lucka jak biega i bryka "hmmm a może z niego fajny kocur by wyrósł?" Hahahaha przecież będzie ryk jak go trzeba będzie oddać :P Biegunkę Lucek miał od tych gerberków, trochę go "przegłodziłam" na suchym pokarmie i kupka od razu piękna jak sie patrzy :)
Marta masz rację dziś szukałam Nesci, bo od przedwczoraj jej nie ma i nie znalazłam ...znalazłam za to pisklę sójki 8O No jeszcze tego nie mam w domu :wink:
Lucek dziś się rozszalał z Marcyśką i dziewucha dostaje manto-chyba sobie dupelek odbija za wszystkie czasy :lol:
Klatka genialnie się sprawdza...dzięki Terenia za pomysł :*
Mikuś 3mam za Twoją bandę niech znajduje tylko super domki, jak zresztą za wszystkie nasze kociaste...
Pozdrawiam dziewczyny i chłopaki :D
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Czw maja 28, 2009 19:35 :)

Marta co ty z tym Norkiem? Przecież to Lucek jest :lol: Porozsyłałam dużo e-maili z linkiem :D ale jak my go oddamy? Dziś mężuś mówi patrząc na Lucka jak biega i bryka "hmmm a może z niego fajny kocur by wyrósł?" Hahahaha przecież będzie ryk jak go trzeba będzie oddać :P Biegunkę Lucek miał od tych gerberków, trochę go "przegłodziłam" na suchym pokarmie i kupka od razu piękna jak sie patrzy :)
Marta masz rację dziś szukałam Nesci, bo od przedwczoraj jej nie ma i nie znalazłam ...znalazłam za to pisklę sójki 8O No jeszcze tego nie mam w domu :wink:
Lucek dziś się rozszalał z Marcyśką i dziewucha dostaje manto-chyba sobie dupelek odbija za wszystkie czasy :lol:
Mikuś 3mam za Twoją bandę niech znajduje tylko super domki, jak zresztą za wszystkie nasze kociaste...
Obrazek

Nesca38

Post » Czw maja 28, 2009 19:40 :)

Obrazek

Nesca38

Post » Czw maja 28, 2009 19:44

:roll: :?:
Obrazek

Nesca38

Post » Czw maja 28, 2009 20:05 Re: :)

Nesca38 pisze:Marta co ty z tym Norkiem? Przecież to Lucek jest :lol: Porozsyłałam dużo e-maili z linkiem :D ale jak my go oddamy? Dziś mężuś mówi patrząc na Lucka jak biega i bryka "hmmm a może z niego fajny kocur by wyrósł?" Hahahaha przecież będzie ryk jak go trzeba będzie oddać :P Biegunkę Lucek miał od tych gerberków, trochę go "przegłodziłam" na suchym pokarmie i kupka od razu piękna jak sie patrzy :)

Jesu jak to Nesca nie wróciła 8O
Jak mała nie wróci to chyba se w łeb strzelę że zgodzilam sie na adopcje Marcysi :(
Szukajcie Nesci.
Przypuszczam że moja Aga też tak zareagowałby( wyprowadzając się z domu) na nowego tymczasa gdyby nie mieszkała oczywiscie w bloku :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw maja 28, 2009 20:11

Ciesze sie, ze Bateryjka ma DS :)

Kciuki za dobre domy dla pozostalych kotow !

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Czw maja 28, 2009 20:31

Witajcie wieczorową porą :wink:
Będzie Wam można pozakłucać jutro po południu ? :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw maja 28, 2009 21:06 Re: :)

mar_tika pisze:
Nesca38 pisze:Marta co ty z tym Norkiem? Przecież to Lucek jest :lol: Porozsyłałam dużo e-maili z linkiem :D ale jak my go oddamy? Dziś mężuś mówi patrząc na Lucka jak biega i bryka "hmmm a może z niego fajny kocur by wyrósł?" Hahahaha przecież będzie ryk jak go trzeba będzie oddać :P Biegunkę Lucek miał od tych gerberków, trochę go "przegłodziłam" na suchym pokarmie i kupka od razu piękna jak sie patrzy :)

Też się martwię Nescą ale jeszcze nie panikuję, bo mieszkam w ciągu domów a w każdym duży ogród, mnóstwo zakamarków i spokój. Mąż twierdzi, że przedwczoraj Nesca w nocy przylazła z myszą (dla maluchów?) ale jej z żywą mysza nie wpuścił (i dzięki mu za to 8O -fujj myszy) Teściu mówi, że ona lubi u nas w szopie siedzieć więc jej tam zaniosłam jedzonko, jutro sprawdzę czy zjedzone. Jutro będę jej szukać za ogodem na polach...

Jesu jak to Nesca nie wróciła 8O
Jak mała nie wróci to chyba se w łeb strzelę że zgodzilam sie na adopcje Marcysi :(
Szukajcie Nesci.
Przypuszczam że moja Aga też tak zareagowałby( wyprowadzając się z domu) na nowego tymczasa gdyby nie mieszkała oczywiscie w bloku :?
Obrazek

Nesca38

[poprzednia][następna]