Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Formica pisze:Już, już.
Z fotkami był problem, bo Rudzik trafił do DT niezfotomaconego ostatnio.
Ale proszę Państwa osobiście koteczka wczoraj odwiozłam do Nowego Stałego Domku.
Tymczasowo tam zamieszka z dwoma kotkami, pierwsze chwile wypadły w miarę dobrze, więc mam nadzieję, że kociska się dogadają.
Serdecznie dziękuję za wsparcie duchowe i nie tylko w Rudzikowej sprawie!
Formica pisze:Tak, w Świętochłowicach. Liczę, że macki domowe się odezwą na wątku Karmelkowym, bo podobno dostęp do miau mają
Shishka pisze:Jestem mamą Shishki.Ona obiecała napisac ale jak zwykle jest zajęta.Teraz sesja.....Jak wspominałam jeszcze przed adopcją w mailach moja córka niedługo idzie na swoje i zabiera z sobą 2 koty które mielismy do tej pory schishę od Pani Wandul66 z Bytomia i biała perską .Ja mam od niedzieli Rudzika jest cudny to pierwszy kot dla ktorego nasze koty nie sa agresywne .Z miejsca zakochał sie w perskiej .oh szkoda ze jest kastratem hahahaha.Je regularnie .lubi tylko czystą kuwetę i zasypia oglądając dobranockę rozłozony na kocyku koło fotela.A potem przenosi się do nieuzywanego akurat tapczana włazi do srodka i tam układa się wsród miękkich poduszek i kołder.Podbił juz nasze serca .napsocił trochę tez ale bardzo go kochamy i nie oddamy:) Fornica,Kasiu chyba nie pomylilam imienia BUZIACZKI Jak tylko córka znajdzie chwilę,moze w weekend zrobi parę fotek i wyslemy ja mam telefon bez aparatu,PozdrawiamBarbara jeszcze bez nicku
Użytkownicy przeglądający ten dział: EwaMag, marivel i 232 gości