Rudy kocurek,podpalili mu pyszczek i ogonek.I ma dom swój!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 25, 2009 23:54

tak się o wieści prosili... i teraz nic?... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto maja 26, 2009 8:39

Formica pisze:Już, już.
Z fotkami był problem, bo Rudzik trafił do DT niezfotomaconego ostatnio.
Ale proszę Państwa osobiście koteczka wczoraj odwiozłam do Nowego Stałego Domku.
Tymczasowo tam zamieszka z dwoma kotkami, pierwsze chwile wypadły w miarę dobrze, więc mam nadzieję, że kociska się dogadają.
Serdecznie dziękuję za wsparcie duchowe i nie tylko w Rudzikowej sprawie!

WOW!

stałego?! 8O

jak to? Gdzie?!?!
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Wto maja 26, 2009 18:01

Tak, w Świętochłowicach. Liczę, że macki domowe się odezwą na wątku Karmelkowym, bo podobno dostęp do miau mają :wink:
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Wto maja 26, 2009 18:10

Formica pisze:Tak, w Świętochłowicach. Liczę, że macki domowe się odezwą na wątku Karmelkowym, bo podobno dostęp do miau mają :wink:

no to czekam:P
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Śro maja 27, 2009 13:15

:ok: :D
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Czw maja 28, 2009 14:04

Jestem mamą Shishki.Ona obiecała napisac ale jak zwykle jest zajęta.Teraz sesja.....Jak wspominałam jeszcze przed adopcją w mailach moja córka niedługo idzie na swoje i zabiera z sobą 2 koty które mielismy do tej pory schishę od Pani Wandul66 z Bytomia i biała perską .Ja mam od niedzieli Rudzika jest cudny to pierwszy kot dla ktorego nasze koty nie sa agresywne .Z miejsca zakochał sie w perskiej .oh szkoda ze jest kastratem hahahaha.Je regularnie .lubi tylko czystą kuwetę i zasypia oglądając dobranockę rozłozony na kocyku koło fotela.A potem przenosi się do nieuzywanego akurat tapczana włazi do srodka i tam układa się wsród miękkich poduszek i kołder.Podbił juz nasze serca .napsocił trochę tez ale bardzo go kochamy i nie oddamy:) Fornica,Kasiu chyba nie pomylilam imienia BUZIACZKI Jak tylko córka znajdzie chwilę,moze w weekend zrobi parę fotek i wyslemy ja mam telefon bez aparatu,PozdrawiamBarbara jeszcze bez nicku
Rozpaczliwie szukam jednookiego,pręguska-Koksika...

Shishka

Od: Nie sty 27, 2008 14:22

Post » Czw maja 28, 2009 14:09

Shishka pisze:Jestem mamą Shishki.Ona obiecała napisac ale jak zwykle jest zajęta.Teraz sesja.....Jak wspominałam jeszcze przed adopcją w mailach moja córka niedługo idzie na swoje i zabiera z sobą 2 koty które mielismy do tej pory schishę od Pani Wandul66 z Bytomia i biała perską .Ja mam od niedzieli Rudzika jest cudny to pierwszy kot dla ktorego nasze koty nie sa agresywne .Z miejsca zakochał sie w perskiej .oh szkoda ze jest kastratem hahahaha.Je regularnie .lubi tylko czystą kuwetę i zasypia oglądając dobranockę rozłozony na kocyku koło fotela.A potem przenosi się do nieuzywanego akurat tapczana włazi do srodka i tam układa się wsród miękkich poduszek i kołder.Podbił juz nasze serca .napsocił trochę tez ale bardzo go kochamy i nie oddamy:) Fornica,Kasiu chyba nie pomylilam imienia BUZIACZKI Jak tylko córka znajdzie chwilę,moze w weekend zrobi parę fotek i wyslemy ja mam telefon bez aparatu,PozdrawiamBarbara jeszcze bez nicku

Witam serdecznie!!!! Zapraszam do zalozenia sobie lasnego nicka, bo to teraz Ty, moja droga, będziesz nam relacjonować jak się miewa kotek!!!!

A wiedz, że jesteśmy okropne, upierdliwe i lubimy częste wieści! :twisted:
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Czw maja 28, 2009 18:21

:D:D:D:D ale genialnie, ze rudzielec juz w swoim jednym jedynym domeczku ukochanym :D:D:D:D:D:D

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw maja 28, 2009 19:10

Nie zaglądałem tu od paru dni... :oops: :oops:
I tak się cieszę!!!! :) :) :)
ObrazekObrazekObrazek

maciekl2

Od: Wto mar 17, 2009 9:25

Post » Pt maja 29, 2009 10:29

Ja tu z DOGO przywleczonam :P
Nasze rude szczęście ma teraz wspaniały dom !!!!. Gratulujemy wyboru :1luvu: . My na DOGO chłopakowi sekundowalismy dzielnie od pierwszych dni kiedy smutaska nam Formica objawiła.

Zazdroszcze mruczenia jakie tylko on potrafi z siebie wydobywać (nausznie słyszane :lol: ).

A fotencje siakies mi się marzą .... :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob maja 30, 2009 17:30 Re:Rudzik kochany i słodki

Witam wszystkich forumowiczów.jestem mamą Shishki i mam juz swój login i swojego kota hahaha,tak naprawdę 3 koty bo shishka teraz naprawdę dużo się uczy,ale jak sie wyprowadzi co jest kwestią kilku miesięcy ja zostanę z tym małym słodkim cukiereczkiem a Ona zabierze z sobą pozostałe kociaki.No własnie Rudzik ,Karmelek czy jak wolicie jest tak słodki ze zmieniłysmy mu zgodnie imię na TOFIK i takie wpisałam do ksiązeczki.Widac że mu się spodobało bo reaguje na nie.Tofik nie śpi juz w skrzyni tapczanu między poduchami ,koty zaakceptowały go a on je.Teraz wraz z Lili i Siszą leżą albo na sofie albo na futrzaku przed telewizorem.Zjada bardzo dużo i suchej karmy i smakołyków z puszki.Lubię patrzeć jak gra w nożną czerwoną piłeczką,gra sam,w koncu to jego piłka:)Dzisiaj rano wchodzę do pokoju a tam kosz wiklinowy z dwoma kwiatkami zamiast na parapecie lezy wywrócony na podłodze,ziemia rozsypana,kwiatki połamane a dookoła cała trójca ,przeprowadziłam małe śledztwo ale nie znalazłam winnego ........ech......te koty :)

Tycianka

Od: Pt maja 29, 2009 20:48

Post » Sob maja 30, 2009 17:47

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

maciekl2

Od: Wto mar 17, 2009 9:25

Post » Sob maja 30, 2009 19:59 RE:Tofik w naszym domku

Własnie wybieram się do łóżeczka z moim cudownym rudym,Tofikiem,pomruczy mi do ucha ale jeszcze bierze udział w sesji zdjęciowej hahaha.Fotki robi chłopak mojej córki Shishki i powinniscie je jutro popołudniu tu zobaczyc.Mruuuuuu.........

Tycianka

Od: Pt maja 29, 2009 20:48

Post » Sob maja 30, 2009 20:55

Wiec czekamy :ok: :D
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Sob maja 30, 2009 21:06

:1luvu: witamy Pańcię Rudzika vel Karmelka vel Tofika!!!

i czekamy na fotorelacje, bo sprawozdanka super! :D
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

[poprzednia][następna]