Zula,Gluś,Mela i Daszka. Niespodzianek c.d. - str. 95

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 27, 2009 22:37

Milenko-to druga część "Opowieści z Narni"-taka baśń dla dzieci,ale ja lubie oglądac-Harrego Pottera zawsze oglądam :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro maja 27, 2009 22:39

Ja na to 'mulenie"forum znalazłam sposób-klikam na "wybierz forum" i potem cofam sie do watku w którym pisałam i klikam-i jest!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro maja 27, 2009 22:42

A u mnie leci jakiś horror na tvn :wink:

Kasiu, już myślałam,że to moja neostrada kochana tak działa, ale chyba też coś jest nie tak, bo nie mogę się połączyć znów ani z pocztą, ani z bankiem :?
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro maja 27, 2009 22:46

U mnie właśnie leci polski horror na HBO,ale juz oglądałam go wcześniej-taki sobie :?
Chyba pora spac-co?-jutro do pracy :(
Dobranoc!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro maja 27, 2009 23:04

Tak, ja też sie zbieram powoli, wszyscy nakarmieni i oporządzeni :wink:

Do jutra!

milenap

Post » Czw maja 28, 2009 5:12

To już dzisiaj. :D

Mam nadzieję, że dzisiaj uda się zrobić badania koteczkom. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw maja 28, 2009 8:36

ciekawość mnie zżera żywcem jak wyjdą
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw maja 28, 2009 16:50

Dziś nareszcie udało mi się dojechać! :D właśnie weszłam do domu, bo byłam odebrać wyniki po pracy, tylko nakarmiłam futra i już Wam pisze :wink:

Generalnie, nie jest gorzej, czyli jest dobrze!!! :D tak się bałam pogorszenia!

Anemia nie grozi żadnemu z futerek :wink: Glus wszystkie czerowne cześci pięknie w normie, Mela powyzej normy, bo były przegłodzone, a panna dodatkowo zrobiła siusiu przed samym wyjściem i qpala już w transporterze :wink: poza tym Gluś zachował jak zwykle u weta stoicki spokój, a śledzik mnie dziś pożarł ładnie :wink: tak się wkurzyła dziewczyna, ze krew nie chciała lecieć.

Co do białych, Gluśkowi troszkę sie podniosły, 14.04 miał 4,7 tys, a dziś 5,6 tys :D

Melci niestety spadły o równo 2 tysiące, miała (14.04) 7,4 tys, a dziś 5,4.

Ale ten poziom i tak nie jest zły, porównując z tym, co było! :D Wetka mówi, ze wtedy były podniesione po Virbagenie,a teraz ten poziom mozemy traktować, jako w miare stabilny :D

Cieszy mnie tez, ze oba mają limfocyty sporo wyzsze niż na początku, jest teraz ok. 30% i tak się utrzymuje, więc znaczy, ze walka w organizmach trwa :D

No to lece sprzątać kuwety i troche mieszkanie i zjeść, a potem do Was wróce na dłużej :wink:

milenap

Post » Czw maja 28, 2009 17:14

No to sie cieszymy. :D Wreszcie sie ustabilizowały.
Masz już z głowy i kotki też.

Moja Bogusia limfocytów ma 26% a białe 16,40 a Niunia 61%, białych 5,40, nie wiem dlaczego taka rozbieżność.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw maja 28, 2009 17:17

Suuuuper!-własnie o to mi chodziło-żeby wyniki były ustabilizowane,a nie podrzucone do góry po podaniu intronu!
Najwazniejsze,że mają piękna czerwoną częśc ,a leukocyty w porównaniu z tym co było na początku -o niebo lepsze-no i te limfocyty wskazują-tak jak piszesz,że organizmy walczą,a to podstawa!
I tak jak dzisiaj rozmawiałyśmy-są radosne,szaleją,maja apetyt i żadnych objawów choroby-i z tego cieszymy się najbardziej!!!
Za jakiś czas znów powtórzymy kuracje -tylko podaj mniej więcej ilość i cenę-będę odkładać kasę!-może jeszcze ktoś nas wesprze?
Pokażemy wetom -niedowiarkom,że damy radę-może ta homeopatia da dobre efekty?????
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw maja 28, 2009 17:19

kasia86 pisze:No to sie cieszymy. :D Wreszcie sie ustabilizowały.
Masz już z głowy i kotki też.

Moja Bogusia limfocytów ma 26% a białe 16,40 a Niunia 61%, białych 5,40, nie wiem dlaczego taka rozbieżność.

Co kot-to inny organizm-jak u ludzi-każda z nich inaczej choruje ,dlatego i wyniki tak sie różnią.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw maja 28, 2009 18:30

ufff :D
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw maja 28, 2009 18:49

Ooo-ciocia Killatha wypuściła powietrze-co?-lżej nam się zrobiło na duszy-prawda?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw maja 28, 2009 19:03

Oj, powiem Wam, ze mnie też ulżyło baaardzo! :D

Bo Mela miała przecież bardzo cięzki okres, wtedy to było sztuczne podbijanie leukocytów czym się da, żeby tylko były na jakimś przyzwoitym poziomie. Ale jak tylko leki były odstawiane, znów spadek. Teraz wygląda na to, że organizm załapał po tych wszystkich lekach i właśnie to mnie bardzo cieszy, ze poziom jest taki, a leków nie ma na codzień! :D (tylko aloes)

Aniu, tak, jak pisze Kasia, każdy organizm reaguje inaczej, ale Twoje dziewczyny mają fajny poziom limfocytów, to znaczy, ze organizm walczy, bo limfocyty własnie mają za zadanie m.in. rozpoznawanie antygenu i odpowiedź organizmu. Jak jest ich sporo, to znaczy, ze się dzieje w organiźmie :wink: czyli jest tłuczony ten paskudny wirus :twisted:

Kasiu, ja myślę, że teraz badania krwi powtórzymy znów za jakiś miesiąc-półtora i zobaczymy czy ta tendencja się będzie utrzymywała. Kasiu, co do intronu, to tak myślalam, żeby ewentualnie na jesień/początek zimy powtórzyć im serie dla bezobjawowych (ale wtedy na taką serie dla Glusia i Meli potrzebne są 3 ampułki, razem, więc to już zupełnie co innego niż lek na 15 zastrzyków).

Oj, naprawde mam dziś dooobry humor, tak się ciesze :D No i widze, ze kotki są w naprawde dobrej formie :D

Dziś było mięsko w nagrode :wink: oczywiście Mela pierwszy żarłacz na mięsko :lol:

Dziewczyny, jeśli jesteście ciekawe, to moge przepisac te wyniki, ponieważ jestem leniuch, to przepisze, jak będzie zapotrzebowanie, czyli ktos będzie chciał zobaczyć wszystko po kolei napisane :wink: :oops:

milenap

Post » Czw maja 28, 2009 19:20

Wpisz Milcia-ja co prawda laik jestem ,ale tu sporo takich co sie znaja :D
Jeśli będziemy powtarzac V.w okolicach jesieni-to damy rade "uciułac "pieniążki!-trzeba będzie jakieś 900zł?
Tak się cieszę,że jest stabilizacja :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]