amyszka pisze:Nieraz mam wrażenie że macie mojego kota ,dopiero jak nosek zobaczę to wiem że to Cyryl![]()
![]()
Na tym samym się łapie jak oglądam fotki Karmelito

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amyszka pisze:Nieraz mam wrażenie że macie mojego kota ,dopiero jak nosek zobaczę to wiem że to Cyryl![]()
![]()
amyszka pisze:Wiesz mój Filip domaga się wody z prysznica ,albo z kubka co stoi w zlewie .To jest specjalnie dla niego ,bo z miseczki na podłodze to nie tegesSiedzi w tym brodziku ,albo na zlewie jak osioł uparty i musisz mu puścić tej wody bo inaczej to uschnie
![]()
Teraz przy Karmelku to mniej się tego domaga ,ale kiedyś to masakra .Nawet prysznica nie mogłam wziąść zanim nie napoiłam kota tą ciepłą wodą
![]()
![]()
Kiedyś też często domagał się żeby mu w zlewie puszczać wodę prosto do pysia .Tak było w ubikacji.Człowiek siadał na kibelku ,kot wskakiwał do zlewu i pacał łapą w kranik i nosem w kurek -gdzie ta woda ? No i było pojenie
Agata&Alex pisze:o, matko![]()
![]()
![]()
![]()
takich cudów to my nie mamy, choć sprawa kibelka jest. siedzi se człowiek na kibelku a to futro już jest i tak się domaga pieszczot, że masakra!! Kiedyś zamknęłam drzwi to tak płakał pod drzwiami, że myślałam, że coś mu się stało
![]()
![]()
, więc ja zawsze mam towarzystwo w łazience
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:o, matko![]()
![]()
![]()
![]()
takich cudów to my nie mamy, choć sprawa kibelka jest. siedzi se człowiek na kibelku a to futro już jest i tak się domaga pieszczot, że masakra!! Kiedyś zamknęłam drzwi to tak płakał pod drzwiami, że myślałam, że coś mu się stało
![]()
![]()
, więc ja zawsze mam towarzystwo w łazience
towarzystwo w łazience to ja też mam![]()
bez kotków nie mam łazienkowego prawa pobytu
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, nfd i 251 gości