Szybkie doniesienie z frontu kocio-ludzkiego. Kocice zdrowe tylko ciut niedopieszczone. TŻ jest kochany ale...
Kawa juz zapomniała o zabiegu, wszystko w 100% ok. A nam o zabiegu przypomina tylko pomalutku zarastajacy placuszek golizny na boczku. Belcia leczy oczko kropelkami w 3 rodzajach, rujki nie ma, więc nadal nic nie wiemy, czy panna jest wypatroszona czy nie.
Przez tydzień nie było netu, bo po awarii prądu przy włączeniu ponownym walneli takim napięciem (albo natężeniem

nie znam sie na tym), że u nas w domu zepsuła się lodówka, radiobudzik, modem i router... UPC, było tak sympatyczne

, ze tydzień czekalismy na nowy modem.
Jakby tego było mało w pracy u mnie zrobił sie sajgon... cała zmiana poleciała za picie alkoholu w pracy. W 12 osób obrabiamy 16 etatów

... Podobno jest wzrastajace bezrobocie w tym kraju... a mimo ogłoszen jakoś nie widzimy kolejki chetnych do pracy. Zgłosiło sie kilku dziadków, którzy nadają sie bardziej do siedzenia w fotelu bujanym na tarasie a nie do ochrony i kilku panów, od których zionęło jak z gorzelni a konkretny nikt. Tydzień byłam w pracy, z jednodniową przerwa na wyjazd do żegnajacej sie znami babci

.
TŻ tylko dowoził mi jedzenie i ciuchy na zmianę. Tydzień nie widziałam kotów ani domku.
Jak weszłam wczoraj wieczorem dostałam lekkiego zawału serca. Mieszkanie przypomina melinę
Najpierw mojego Ukochanego spsuła mamunia a teraz ja z lekka go rozpuściłam chyba... W ciągu tygodnia tak nabałaganić?????
Kuweta tydzień nie sprzątana!!! Juz na parterze czułam koci fetorek i całą droge sie modłiłam, że to nie od nas z domu ale nadzieje okazały się płonne. Silikon tez ma swoją wytrzymałość a i qoopale same sie nie wyrzucą do kibelka...
Głodne kiciaki nie były, karmił je dobrze, kropelki Belluni podawał (widze po ubytku w buteleczkach

). Gammolen Kawa również dostawała regularnie ale dzis odmywałam jej zestrupiałe oczka na 3 razy
Belli porteczki rozczesuje na raty. Ach Ci faceci...
A wieczorem znowu do pracy... Ja się zastrzelę. Szukam pracy!!! Takiej bardziej stabilnej i 170h w miesiacu a nie ponad 300...