nowy_dom_fufu, skąd macie tą kotkę?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Zatkało mniea co u Ciebie robi moja Kredeczka?
![]()
nowy_dom_fufu, skąd macie tą kotkę?
nowy_dom_fufu pisze:rzeczywiście uderzające podobieństwo, ale nasza marcysia została wzięta ze schroniska, więc nie wiem, czy mają coś ze sobą wspólnego.
Korciaczki pisze: Widzę jednak, że sprawy się skomplikowały. Jest mi przykro, bo to byłby debiut Nowego_domku_fufu na forum i o bawiam się, czy obecna sytuacja go nie zrazi. Są pełni zapału. Nie wiem, czy to Kredka ,czy nie Kredka. Wiem, ze kociak jest w dobrych rekach. I trzymam mocno kciuki za Nowy_domek_fufu i jestem z niego dumna!
I jeszcze jedno -do tej pory był to sympatyczny, optymistyczny wątek. I niech takim zostanie. Pozdrawiam, mama.
Cameo pisze:Tereso, o co Ci chodzi?
Cameo pisze:terenia1 pisze:Chodzi mi o to , że zamiast siać jakiś fermencik dziwny i uderzać do kogoś z pytaniem w ten sposób sformuowanym do Nowego Domku Fufu to rzeba było najpierw skontaktować się z domkiem Kredki i upewnić się czy kotka jest tam gdzie powninna być . Nikt nie ma obowiązku spowiadac się przed Tobą skąd ma nowego kociaka w domu i tyle w tym temacie.
Jesteś bezczelnawidzę na forum podobnego (nawet bardzo!) kota i mam przejść obojętnie? przecież tylko grzecznie zapytałam, to już nie można?
Miałam dzwonić po 22:00 (jest cisza nocna) do nowego domku Kredki, tak?![]()
Dziewczyny, rozmawiałam z p. Olą, to nie Kredka, chociaż jest bardzo, bardzo, bardzo do niej podobna, tak więc mamy dwie łudząco podobne do siebie kotki, na dodatek ze śląska![]()
terenia1 pisze:Dziękuję Cameo za komplementale pozwól, że nie będę odpowiadać
bo mi się troszkę chce śmiać
może troszkę zapanuj nad swoimi emocjami
A jeśli chodzi o granice grzeczności to chyba mamy różne poglądy na to
Użytkownicy przeglądający ten dział: evasteward, fruzelina i 710 gości