Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 27, 2009 10:14

Witam wszystkich,
Tu debiutancki dt dwóch rozbrykańców :lol: Nocka spędzona na poznawaniu terenu i jedzeniu no i czasem spaniu... :wink: Fiona, z Tajsona to wcale nie taki straszny dzikus. Już wczoraj łaził mi po kolanach no i da się głaskać :lol: U drugiego delikwenta kupka gorsza :( Martwię się trochę żeby się nie odwodnił. Piją dużo i to dobrze :D Uwielbiają kable od komputera i ciągle się tam ganiają. Bardzo pocieszny widok :lol: Trochę się podrapują za uszami ale nic konkretnego nie znalazłam. Oto dzisiejsze fotki.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Śro maja 27, 2009 10:17

Czy ten nosek Tajsonka kogoś Wam nie przypomina? :lol:

Niteczka 1

Post » Śro maja 27, 2009 12:09

Ineczkowy nsek :1luvu:
Niteczko jesli masz mozliwośc podjechać z maluchami do weta to moznaby pokazac malucha z brzydka kupką. I drugiego przy okazji
Może jakiś biotyl albo cos dostanie.
I przy okazji kupe do badania bo może to jakies pasozyty :(
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Śro maja 27, 2009 12:33

Dzisiaj koło 16 w lecznicy?
Oba mają biegunkę :( A zebrać nie bardzo jest co, bo bardzo wodniste. Może na jakiś wacik :? Muszę zejść z netu, więc napisz proszę sms co z lecznicą...

Niteczka 1

Post » Śro maja 27, 2009 13:30

Umówione jesteśmy z Niteczka na dzisiaj ok 17.30 w lecznicy :(
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Śro maja 27, 2009 18:16

Kociaki zotały nawodnione, dostały zastrzyk przeciwbiegunkowy.
Zobaczymy co to jutro bedzie.

A ja odebrałam dziś z lecznicy fakture za leczenie kotów na 1650,00 zł.
Bardzo prosimy o wsparcie finansowe bo jak przestaniemy płacic to lekarze przestana nas przyjmowac z kotami :(
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Czw maja 28, 2009 18:32

Witam po długiej nieobecności na forum... Ilnoko mam pytanko... co z ogłoszeniem? pytam bo u Nas nie jest za wesoło:(
Obrazek

nina85

Od: Wto lis 11, 2008 23:36

Post » Czw maja 28, 2009 18:38

wystawie w weekend bo na razie mam taki meksyk, ze nie wiem w co rece wsadzić :(
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Czw maja 28, 2009 18:44

Właśnie widzę, ja po prostu muszę coś zrobić bo Abi dostała cieczki i jakiegoś szału:( nawet chwili spokoju nie ma w domu. a co najgorsze zaczęła pokazywać zęby i warczeć:(( powiedz mi a co z domkiem gdzie jest Smerfik i Snajper?
Obrazek

nina85

Od: Wto lis 11, 2008 23:36

Post » Czw maja 28, 2009 23:20

Dzisiaj potworne zamieszanie było. Pamięc mi juz zawodzi nie nie wiem z kim się umówiłam i co mialam robić.
Efektem dzisiejszego dnia jest
-jutrzejszy wyjazd do nowego domku Giny i Fridka. Zamieszanie potworne. Ustalanie wszystkiego i dogrywanie transportu. Gem zawiezie jutro koty do Krakowa, tam odbierze je Granula i zawiezie dalej do domku docelowego u diament 38. Gina zabrana dzisiaj z podwórka i nocuje u mnie. Ines z Chorzowa jutro będzie u diament na wizycie przedadopcyjnej :)
-jutrzejsza zmiana domku kotki Eranii. Tu z kolei zaangazowany Jura, który rano podrzuci Eranie do Niny85, Nina przywiezie kotke do Kielc. Tu odbierze ją Marta i przetrzyma przez ok 40 min zanim ja wyjde ze szkoły. Co najśmieszniejsze wszystko fajnie się składa bo praca Niny, moja szkoła i mieszkanie Marty są po sąsiedzku wszystko w promieniu 50m. Potem Erania pzyjdzie do mnie i poczeka, aż wrócimy z Krakowa. Potem zawieziemy ją do domku.
-potencjalny domek dla Falkora, pod Warszawą. Zapowiada się bardzo fajnie
-potencjalny domek dla dwóch małych kociczek burasi i jednego chłopaka z miotu Gajdy.
Burasie miałyby trafic do wspólnego domu poleconego przez znajomą. Natomiast Gibsonem są zainteresowani ludzi, którzy po sasiedzku mają firmę swoją (chyba). Domek sprawdzimy i zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Niestety nic więcej nie jestem w stanie dzisiaj zrobić... padam na twarz a na jutro do szkoły troche roboty jeszcze mam :roll:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt maja 29, 2009 9:57

Nooo, to sypnęło nam domkami :) Super wieści!
Oby domki okazały się najlepszymi na świecie! :ok: :ok: :ok:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Pt maja 29, 2009 10:04

Ja tak ekspresowo, bo koniec tygodnia mam zakręcony. Kotki bardzo ruchliwe, ciągle się bawią, a w przerwach jedzą i skaczą po moich ucha winnych plecach i nogach :twisted: Kupki lepsze, ale to jeszcze nie to, co chcę zobaczyć. Teraz bawią się pod klawiaturą i ledwie mogę pisać :D Tajson coraz mniej się boi, będzie z niego super kocur :D
Obiecuję posty w weekend, zdjęcia też. Nie mam niestety teraz aparatu :cry:

Niteczka 1

Post » Pt maja 29, 2009 12:00

Szkoda, że wcześniej tu nie zajrzałam...troche martwie się czy wolno żyjąca Gina zaakceptuję typowo domowego Fridka, bo jak była u mnie to pokazała troche charakterku...
diament38 jeżeli chcesz przygarnąć naraz dwa kociaki :D to proponuję Ci kitulki z wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=90000, bardzo zależy mi na tym aby wreszcie znalazły dobry domek :(

eneda

Od: Pon lut 23, 2009 18:42

Post » Pt maja 29, 2009 12:14

eneda pisze:Szkoda, że wcześniej tu nie zajrzałam...troche martwie się czy wolno żyjąca Gina zaakceptuję typowo domowego Fridka, bo jak była u mnie to pokazała troche charakterku...
diament38 jeżeli chcesz przygarnąć naraz dwa kociaki :D to proponuję Ci kitulki z wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=90000, bardzo zależy mi na tym aby wreszcie znalazły dobry domek :(

Eden 2 na raz?? Wczoraj przyjechały do mnie dwa zaprzyjażnione ze sobą kotki Rudzik i Pusia. Już wczoraj wieczorem zwiedzili całe mieszkanie a yorka przeszkolili i wyleczyli (wypaliły) z ADHD. Dzisiaj wieczorem dołączy do nich Fridek a Gina będzie w osobnym pokoju z lokatorem (żadko w nim bywającym czyli tylko spać) synem. Poznamy jej charakter i damy czas na łagodne zaakceptowanie. Były w planach 2 kotki ale się rozmnożyły :twisted:
Diamond is forever
Obrazek Obrazek

diament38

Od: Pon maja 18, 2009 11:04

Post » Pt maja 29, 2009 18:13

mam nadzieje, ze Gina-Sylwia bedzie sie dobrze czula w nowym domku i go zaakceptuje jak i inne kociaki-obawiam sie tylko dwoch skrajncyh reakcji-albo bedzie nieszczesliwa, bedzie sie chowac i wroci na stare smieci, albo bedzie rzdzic wszystkimi-jak na podworku :twisted:
ale szczerze mowiac wole cos po srodku :wink:
czekam oczywiscie na dobre wiesci :D

dzieki bardzo, bardzo fionce, gemowi i calej reszcie za dowiezienie mojego podworkowego szalenca do nowego domku :D
Kicia... 16.09.2016 (*)

mamba luna

Od: Pon gru 19, 2005 0:14

[poprzednia][następna]