Na zabieg jesteśmy umówieni na przyszły tydzień. Skóra musi się jeszcze podgoić i zregenerować.
Rumcajs będzie dalej dostawał antybiotyk i leki poprawiające apetyt.
Podczas wizyty był bardzo grzeczny

Mały wrócił do swojej szczytowej wagi 3,5 kg.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malati pisze:Ja cicho podczytywałam o Rumcajsikuno i wreszcie postanowiłam się ujawnić.
Piękny kot! Kciuki za formę idącą w górę.
Tak do jedzenia to może zasmakowałoby mu żółtko (bez białka)? Ono się łatwo zjada i ma dużo wartości odżywczych.
I jeszcze o lekach na jedzenie. Rumcajsik dostaje Peritol czy Oxazepan? Większość kotów nie reaguje albo reaguje bardzo słabo na Peritol (my mieliśmy szczęście i mój kociasty na niego reaguje świetnie). Oxazepan jest trochę bardziej no obciążający, kotom się nogi po nim plączą ale podobno jedzą jak szalone (na to z kolei Qua nie zareagował). Może spróbuj poprosić o przypisanie (albo sprzedanie jednej tabletki na spróbowanie to i tak będzie kilka dawek?) tego drugiego? Ja ew. jak się skonsultujesz i będzie można podać to mogłabym Ci dostarczyć Peritol na spróbowanie w każdej chwili (tzn. mieszkam w Warszawie na Ursynowie) Oxazepanu nie mam niestety
Tal-Rash pisze:Poproszę adres tej kobiety która znęcała się nad tym kocurem głodząc go i nie zapewniając mu jakiejkolwiek opieki.
Adres oczywiście na PW.
jopop pisze:głupek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 256 gości