Wow!!! I jest z Nami sama Saranna.saranna pisze:podnosimy:)

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wow!!! I jest z Nami sama Saranna.saranna pisze:podnosimy:)
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Zapomniałam Wam napisać Dziewczyny a to Bardzo ważne. Nynuś wczoraj był. Cały i zdrowy. Tak jak przypuszczałam nie przestawił sie jeszcze na pore karmienia. Wczoraj byłam trochę pożniej. Czyli jest Czarna, jest Lucynka, jest Nynuś, jest Boguś. Brakuje nam jeszcze oczywiście Mróweczki,Magdy, Bazylka, Ogonka i Kici Arlekin.Czekamy z nadzieją.
JEST OGONEK. DZISIAJ PRZYSZEDŁ. GŁODNY JAK WILK.
wiora pisze:Sabinka slicznocha![]()
Tak Megana. Sabinka jest cała zdrowa, myśle że szczęśliwa na swój koci sposób i napewno jest ŚLICZNA.Kotka do Adopcji Wirtualnej zaproponuję Ci z Wielką przyjemnością. Tym bardziej że właśnie dziś miałam zamieścić kandydatkę. Za chwilke wstawie zdjęcia a Ty się zastanów czy kicia się podoba i oczywiście możesz sama nadać jej imię.W tej chwili wolna jest jeszcze jedna koteczka . To Córka Celinki. Oczywiście Celinka jak i Celinka BIS są już po sterylkach. Zamieszczę zdjęcia obydwu koteczek a Ty zdecyduj którą chcesz.Megana pisze:wiora pisze:Sabinka slicznocha![]()
No ba. Pewnie, że ślicznocha![]()
Pani Izo, dzięki za info, kamień mi z serca spadł, że wszystko ok. Ale czuję się jakaś wyobcowana, że tam na tej Vivie tak jakoś osobno jestem. Poproszę jeszcze jakiegoś buraska do adopcji wirtualnej tu na miau- subtelnie zmuszę dzieciątko, by mi na to odpalało przy okazji płacenia za inne rzeczy. Myślę, że od 20 zł dziecko nie zbiednieje zanadto a tu widzę, każdy grosz się liczy.
ściskam w Dniu Matki szczecińską kocią Mamę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, ewar, Google [Bot], MruczkiRządzą i 341 gości