Opatrzność nad wami czuwała, faktycznie...los.
Ale na szczęście nic się nie stało.
To to jest Borówą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:O mały włos a Borówa vel Czarna Wredota drugi raz straciłaby matkę. Ale chyba Koci Bóg nad nami czuwał - bo na moją karetkę spadł ogromny konar drzewa. Dosłownie metr i mielibyśmy go z przodu na szybie a tym samym po kierowcy i po mnie.Wrogowi nie życzę takiego przeżycia. Udało sie tez mijającemu nas audi bo trochę wyhamował i tym sposobem uszkodził ł nam tylko dachy - bez ofiar w ludziach
a w aucie były dzieciaczki
![]()
Borówa wypiła przed chwilą ...15 ml.
majencja pisze:O mały włos a Borówa vel Czarna Wredota drugi raz straciłaby matkę. Ale chyba Koci Bóg nad nami czuwał - bo na moją karetkę spadł ogromny konar drzewa. Dosłownie metr i mielibyśmy go z przodu na szybie a tym samym po kierowcy i po mnie.Wrogowi nie życzę takiego przeżycia. Udało sie tez mijającemu nas audi bo trochę wyhamował i tym sposobem uszkodził ł nam tylko dachy - bez ofiar w ludziach
![]()
Trafiłam tu przypadkiem i proszę -znajomi! Majencjo On wie, że masz misję ...majencja pisze:O mały włos a Borówa vel Czarna Wredota drugi raz straciłaby matkę. Ale chyba Koci Bóg nad nami czuwał - bo na moją karetkę spadł ogromny konar drzewa. Dosłownie metr i mielibyśmy go z przodu na szybie a tym samym po kierowcy i po mnie.Wrogowi nie życzę takiego przeżycia. Udało sie tez mijającemu nas audi bo trochę wyhamował i tym sposobem uszkodził ł nam tylko dachy - bez ofiar w ludziach
![]()
![]()
maaaagda pisze:...Chciałabym nieśmiało zapytać, czy ta cisza oznacza, że ...wszystko u was dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 60 gości