_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Przepraszamy Cioteczki, że nas tak długo nie było, ale internet odmówił posłuszeństwa, a w pracy pisać nie mogę, bo stronka zablokowana (takie są uroki pracy w banku). U nas wszystko dobrze. Panienki szaleją jak co dzień Dają popalić Dziś wstały wcześnie rano, chyba ok. 5 (to dla mnie jeszcze noc ) i zaczęły się gonić, szaleć z myszą, ślizgać na dywaniku w przedpokoju... Ech... brak sił
Wow, ale słodziaczki Głaski dla ślicznych panienek!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Wow! Jakie słodkie foteczki A na nich cudne koteczki
Przesyłamy mizianeczki
Ale mi się rymło