Jesteśmy po prostu śliczne(ja niestety inaczej),zgrabne i kobiece.
I idź wreszcie spac-bo jutro padniesz rano!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:2. Też się odchudzamTylko ostatnio spoczęłam na laurach i żadnych nowych spektakularnych sukcesów nie odnotowałam
Wielbłądzio pisze:Hmm, to ile muszę schudnąć z 56...?
Bo może 'przekwalifikowanie się' na modelkę zapewniłoby mi jakieś godziwe dochody, wystarczające na leczenie czarnych panien i w dalszej kolejności nawet mnie...?
A w życiu. Choćbym była superpiękna i superzgrabna.
ulinek0 pisze:A ja aktualnie w ogóle nie jestem szczupła(ja nie jestem z tych co po ciąży schudły,ja jestem z tych co po ciąży przytyły i teraz chudną mozolnie).I zawsze najpierw tyję na pupie i biodrach.A chudnę zawsze wpierw z biustu i twarzy a na samym końcu z pupy i bioder.Więc jak się odchudzam,to jest taki momencik(powoedzmy ...3miesięczny)kiedy wyglądam jak płaska deska o twarzy suchotnika z wieeeeeeeeeelką d..........pą,która prze kontrast z górną połową ciała wydaje się oczywiśćie wielka jak sam Ayers Rock.......
Wielbłądzio pisze:Mów do mnie jeszcze![]()
...
Dzisiaj nie byłam już taka głupia jak w piątek, włożyłam falbaniastą spódniczkę i sandałki na obcasach![]()
Wielbłądzio pisze:No oczywiścieI nadal jestem taka piękna, chociaż już w domu - co se będę żałować
Wielbłądzio pisze:JESZCZE nie![]()
Nie no, nie jest aż taki, żeby olewać PańcięA zresztą niechby tylko spróbował
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości