Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 21, 2009 22:28

Jak Iweta wpadnie do akcji to wszysyc się schowamy :wink: A apropo nagrody głównej.
Już mam upatrzoną "nagrodę". Tylko, że rozluźnić się trochę musi u mnie w pokoju. Bo na razie to tłok, że aż .......... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Ale i tak dopiero za tydzień 2. Wcześniej nikogo nie wydam :evil:
MIKUŚ

Post » Czw maja 21, 2009 22:36

BANDA DZIKUSÓW

Obrazek
MIKUŚ

Post » Czw maja 21, 2009 23:34

Nesca38 pisze:Nesca obrażona nie wróciła na noc pewnie przyjdzie nad ranem (jak zwykle) Kama mnie zasmuciła, stoczyła z Marcysią niegroźny bój o stołek (dosłownie i w przenośni) ofucza Norka vel Lucka aż się mały zjeżył i stanął na pazurkach. Po czym obrażona poszłłłłłłłaaaaa za okno. Teraz maluchy wstały po spaniu Lucek zwymiotował właśnie żarełko, wysiusiał sie i zrobił kupke ale taką pół na pół jak mięsko w sosiku :wink: Nie iwem jakie robił Terenia u Ciebie? Teraz szaleją po salonie i grają w piłeczki. Lucek z Marcysią szleją a dzieci mi posnęły :lol: To będzie ciężka noc :lol:

Nesca nie martw się poczatki zawsze bywają trudne kociaki muszą się poznać :) Marcysia też na początku syczała na Norka, a po kilku godzinach szaleli jak najęci :lol: U mnie Norek to taki Tadek niejadek dość wybredny 8O ale jak powiedziałam dopóki kociak bawi się i szaleje to wszystkoz nim ok, jak zaczyna posiadywać, być za spokojny tzn że cos się dzieje i wtedy biegiem do weta :) jak szaleją z Marcyską po salonie to znaczy, że wszystko z nimi dobrze :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw maja 21, 2009 23:37

MIKUŚ pisze:BANDA DZIKUSÓW

Obrazek

Baśka no narmalnie padnę zaraz ze smiechu :lol: a skąd TY tYLE KOTÓW NABRAŁAŚ :lol:

terenia1

Post » Czw maja 21, 2009 23:48

Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki jutro 8O bo sprawa jest taka jak byłyśmy z Basią i KLeo w schronisku, oprócz ciężarnej kotki i 3 jej dzieciaków zabrałyśmy jeszcze dwa dorosłe koty, cholera a raczej nie koty tylko wielkie smoki 8O

Kotka biało-czarna sterylizowana, duża baaaardzo duża, ktoś tam ją oddał bo kotka podobnież sikała gdzie popadnie 8O kota jest śmieszna i olbrzymia, ale na kociarni całkiem spoko zarówno wobec nas i wobec innych kotów - nie przeżyła straszliwie rozstania ze swoim dotychczasowym miejscem.
Drugi kot to kastrowany , 9- latek typowy pręgusek, olbrzymi i upasiony, ale taki olbrzym o gołębim sercu. Mieszkał ze starszą samotną osobą, niestety starsza pani została zabrana przez syna do domu, a kociak został przwieziony do schronu w kartonowym pudle :evil: zaklejonym taśmą :twisted:
Jest strasznie smutny i biedny, aż serce ściska jak się na niego patrzy. Miał pojechać w sobotę tam gdzie wymyśliłyśmy, ale ja sama miałam olbrzymie wątpliwości czy on da sobie rade :cry: bo kocica to da rade bez problemu, ale dziś pojawił się promyk nadziei, że olbrzym zostanie w stałym domku, albo chociaz w DT do czasu znalezienia mu domku :?: jutro zabieram Olbrzymka i zobaczymy co z tego wyniknie, także kciuki wskazane :!: Jutro postaram się zrobić jakieś zdjatka Olbrzyma i olbrzymiej koty :) Olbrzymki

terenia1

Post » Pt maja 22, 2009 8:25

Liroy ma konkurencje :D

Z Sisi też dobrze, pojawiło się również u mnie światełko nadziei, ,że z jelitkami ok. Mała od wtorku praktycznie co noc zostawia coś w kuwecie, a tylko raz jej dałam łyżeczkę olekjku 3 dni temu.
Dziś to nawet 2 razy zaliczyła kupolaa 8O
Może więc tylko kwestia przeżyć była. Mam nadzieję, że już będzie dobrze :)
Właśnie pomrauczała sobie pod wyjściem na balkon. Jeszcze nadal chodzi po mieszkaniu ostrożnie, ale z jednej piłeczki już wióra zostały.

Przedszkola super :)

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Pt maja 22, 2009 9:34

Trzymam kciuki za Olbrzymy Tereniu, strasznie mi ich żal:(, ale bądźmy dobrej myśli:), trzymam kciuki za Sisi cudną, za Gang Kleo, Gang Mikusia, Gang Majencji i kurdele bele za wszystkie kocie istotki. Kondziu ma się coraz lepiej ale nadal się boi, Bastet mu wyraźnie dała do zrozumienia kto tu mieszka i odebrała sobie sypialnię zajętą przez niego 1 dnia, ma duży pokój i miejsce pod sofą. Cieszy mnie to, że zaczęły jeść w jednym miejscu, moja nadal fuczy ale nie atakuje, załatwiają się też w jednej kuwecie, więc chyba nie jest tak źle, ale nie będę zapeszała:)
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Od: Czw maja 14, 2009 20:57

Post » Pt maja 22, 2009 9:43

terenia1 pisze:Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki jutro 8O bo sprawa jest taka jak byłyśmy z Basią i KLeo w schronisku, oprócz ciężarnej kotki i 3 jej dzieciaków zabrałyśmy jeszcze dwa dorosłe koty, cholera a raczej nie koty tylko wielkie smoki 8O

Kotka biało-czarna sterylizowana, duża baaaardzo duża, ktoś tam ją oddał bo kotka podobnież sikała gdzie popadnie 8O kota jest śmieszna i olbrzymia, ale na kociarni całkiem spoko zarówno wobec nas i wobec innych kotów - nie przeżyła straszliwie rozstania ze swoim dotychczasowym miejscem.
Drugi kot to kastrowany , 9- latek typowy pręgusek, olbrzymi i upasiony, ale taki olbrzym o gołębim sercu. Mieszkał ze starszą samotną osobą, niestety starsza pani została zabrana przez syna do domu, a kociak został przwieziony do schronu w kartonowym pudle :evil: zaklejonym taśmą :twisted:
Jest strasznie smutny i biedny, aż serce ściska jak się na niego patrzy. Miał pojechać w sobotę tam gdzie wymyśliłyśmy, ale ja sama miałam olbrzymie wątpliwości czy on da sobie rade :cry: bo kocica to da rade bez problemu, ale dziś pojawił się promyk nadziei, że olbrzym zostanie w stałym domku, albo chociaz w DT do czasu znalezienia mu domku :?: jutro zabieram Olbrzymka i zobaczymy co z tego wyniknie, także kciuki wskazane :!: Jutro postaram się zrobić jakieś zdjatka Olbrzyma i olbrzymiej koty :) Olbrzymki

kciki trzymam za Olbrzymka i Olbrzymke i inne wasze kociaste

MIKUŚ: ladne przedszkole ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt maja 22, 2009 10:55

Obrazek
Cześć, jestem Feliks! Mam 1,5 roku i szukam prawdziwego domu!
Obrazek
Uważnie obserwuję, co się wokół mnie dzieje...
Obrazek
Pilnuję, czy wszystko jest na swoim miejscu (jeśli nie, to pomagam ustawić tam, gdzie być powinno)...
Obrazek
Pomagam sprzątać...
Obrazek
Pokochaj i przygarnij mnie!

terenia1

Post » Pt maja 22, 2009 12:08

hop kociaaste :ok: x 1000
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt maja 22, 2009 12:24

Chciałam tylko nadmienić, że zdjęcia Feliksa i teksty to wszystko autorstwa naszego całka :lol: sama takich pięknych nie umię robić :cry: a chciałoby się :?

terenia1

Post » Pt maja 22, 2009 12:39

MIKUŚ pisze:BANDA DZIKUSÓW

Obrazek

Hahahaha Mikuś ty nawet szczurka przygarnęłaś :lol:
Pozdrowionka
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pt maja 22, 2009 12:42

Wreszcie usnęły :D Całą noc Lucek (Norek) z Marcysią tuptały i szalały. Już sie z Kamcią obwąchują i jest spoko Nesci wciąż nie ma bo śpi u teściów :)
Lucek kocha najbardziej moją córcię (Alix) i tylko z nią śpi :lol: Piękny dzień życzę aby był milusi :wink:
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pt maja 22, 2009 12:48

terenia1 pisze:Chciałam tylko nadmienić, że zdjęcia Feliksa i teksty to wszystko autorstwa naszego całka :lol: sama takich pięknych nie umię robić :cry: a chciałoby się :?

Braaaaawo Marcin.Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt maja 22, 2009 13:28

zdjecia zdjeciami ale jaki model ... sliczny
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]