Już mam upatrzoną "nagrodę". Tylko, że rozluźnić się trochę musi u mnie w pokoju. Bo na razie to tłok, że aż ..........

Ale i tak dopiero za tydzień 2. Wcześniej nikogo nie wydam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nesca38 pisze:Nesca obrażona nie wróciła na noc pewnie przyjdzie nad ranem (jak zwykle) Kama mnie zasmuciła, stoczyła z Marcysią niegroźny bój o stołek (dosłownie i w przenośni) ofucza Norka vel Lucka aż się mały zjeżył i stanął na pazurkach. Po czym obrażona poszłłłłłłłaaaaa za okno. Teraz maluchy wstały po spaniu Lucek zwymiotował właśnie żarełko, wysiusiał sie i zrobił kupke ale taką pół na pół jak mięsko w sosikuNie iwem jakie robił Terenia u Ciebie? Teraz szaleją po salonie i grają w piłeczki. Lucek z Marcysią szleją a dzieci mi posnęły
To będzie ciężka noc
terenia1 pisze:Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki jutrobo sprawa jest taka jak byłyśmy z Basią i KLeo w schronisku, oprócz ciężarnej kotki i 3 jej dzieciaków zabrałyśmy jeszcze dwa dorosłe koty, cholera a raczej nie koty tylko wielkie smoki
![]()
Kotka biało-czarna sterylizowana, duża baaaardzo duża, ktoś tam ją oddał bo kotka podobnież sikała gdzie popadniekota jest śmieszna i olbrzymia, ale na kociarni całkiem spoko zarówno wobec nas i wobec innych kotów - nie przeżyła straszliwie rozstania ze swoim dotychczasowym miejscem.
Drugi kot to kastrowany , 9- latek typowy pręgusek, olbrzymi i upasiony, ale taki olbrzym o gołębim sercu. Mieszkał ze starszą samotną osobą, niestety starsza pani została zabrana przez syna do domu, a kociak został przwieziony do schronu w kartonowym pudlezaklejonym taśmą
![]()
Jest strasznie smutny i biedny, aż serce ściska jak się na niego patrzy. Miał pojechać w sobotę tam gdzie wymyśliłyśmy, ale ja sama miałam olbrzymie wątpliwości czy on da sobie radebo kocica to da rade bez problemu, ale dziś pojawił się promyk nadziei, że olbrzym zostanie w stałym domku, albo chociaz w DT do czasu znalezienia mu domku
jutro zabieram Olbrzymka i zobaczymy co z tego wyniknie, także kciuki wskazane
Jutro postaram się zrobić jakieś zdjatka Olbrzyma i olbrzymiej koty
Olbrzymki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 1276 gości