Greta_2006 pisze:Przepraszam, że tak dopytuję - dostałaś informację, że wszystkie nie żyją?
Część nie żyje, część jest zbyt mała na rozdzielenie z matką, a poza tym też już są chore.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Greta_2006 pisze:Przepraszam, że tak dopytuję - dostałaś informację, że wszystkie nie żyją?
Dama Ya pisze:Greta_2006 pisze:Przepraszam, że tak dopytuję - dostałaś informację, że wszystkie nie żyją?
Część nie żyje, część jest zbyt mała na rozdzielenie z matką, a poza tym też już są chore.
Dama Ya pisze:Dzwoniłam, nie ma kociaków w schronisku [*]
Gohag pisze:Strasznie mi przykro to czytać...aż siewierzyć nie chce - cudne takie maluchy ...
tymbardziej proszę o pomoc dla naszych maluchów - one mają jeszcze sansę
Płock - 5 maluchów w domu zgrożonym panleuko - na razie chroni je surowica, ale wymagają natychmiastowego odseparowania - DT choć na 4 tygodnie - BARDZO POTRZEBNY! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4444850#4444850
Dama Ya - bardzo przepraszam za OT, ale już nie wiem gdzie szukać pomocy...w Płocku nikt się nie martwi o koty ...no może jakieś 5 osóbSchronisko mamy podobne...
danczo pisze:piotrkowskie schronisko dla zwierząt = AUSCHWITZ!!! a panowie i panie na etacie niby zajmujący się zwierzętami to "szwadron śmierci"!!!
czegoś takiego to jeszcze nie widziałem: bród, smród i ubóstwo. Wóz Drzymały mógłby być lepszym biurem niż obecne tam zasyfione baraki.
Psy stoją we własnych odchodach a koty są chore i zdychają jakby panowała tam jakaś dżuma.
Na co idą pieniądze???! kto te pieniądze kradnie???!
panie i panowie pracujący tam wybierzcie się do Łodzi lub Łęczycy może (chociaż wątpię) czegoś się nauczycie!!!
kasia86 pisze:danczo pisze:piotrkowskie schronisko dla zwierząt = AUSCHWITZ!!! a panowie i panie na etacie niby zajmujący się zwierzętami to "szwadron śmierci"!!!
czegoś takiego to jeszcze nie widziałem: bród, smród i ubóstwo. Wóz Drzymały mógłby być lepszym biurem niż obecne tam zasyfione baraki.
Psy stoją we własnych odchodach a koty są chore i zdychają jakby panowała tam jakaś dżuma.
Na co idą pieniądze???! kto te pieniądze kradnie???!
panie i panowie pracujący tam wybierzcie się do Łodzi lub Łęczycy może (chociaż wątpię) czegoś się nauczycie!!!
Nie do pojęcia to wszystko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości