Witam Dziewczyny. Nic wczoraj nie pisałam bo wrociłam bardzo póżno. Niestety wczorajsza akcja łapankowa nie powiodła się. Jak już pisałam jedna z kotek okociła się dwa dni wcześniej, choć nic tego nie zapowiadało bo kicia brzuch miała niewielki. Nie wiem czy są kociaki czy kotka poroniła. Dwie kolejne od dwóch dni się nie pokazują. Polowałam wczoraj na jeszcze dwie inne ,ale z marnym efektem, bo kotki były bardzo ostrożne, a ja byłam dość póżno bo miałam masę swoich spraw, które niestety musiałam załatwić.No niestety nie zawsze tak jest jak sobie zaplanujemy. Nie na wszystko mamy wpływ. Bede łapać na wtorek. Mam nadzieję że do tego czasu chociaż wyjaśni sie sytuacja z dwoma kotkami, ktore mi się nie pokazują. Nadal nie przychodzi Mimi. Nie wiem czemu. Wołam i nic. Chyba znów trzeba zrobić akcję przeszukiwawczo- wywoławczą. Kilka dni temu miałam prawdziwy kłopot.Zauważyłam że kotka, ta która jest u mnie co maluszki karmi, ma wielkiego kleszcza na głowie. Chcąc nie chcac trzeba było szybko działać żeby pasożyt na dzieci nie przeszedł.Było fukanie, prychanie, na szczęście bez drapania. I jakoś udało mi się kicie dorwać w rogu transporterta i dorwać krwiopijce. Niestety nie miałam ju możliwości dokładnego obejrzenia czy nie ma więcej. Mam nadzieję zże nie. Narazie obserwuję. Maluchy zaczynają już wypełzać i prawie wszystkie mają otwarte oczka. Trzeba będzie chyba niedługo pomyśleć o podsuwaniu im jedzonka.Obejrzałam i wiem że są dwie dziewczynki i trzech chłopców. Dziewczynka szara i czarna.Nie wiem jak z pokarmem u matki, ale maluszki wyglądają na odżywione. Tylko ta czarna dziewczynka i czarny chłopiec z białym noskiem,są jakby trochę mniejsze i lzejsze. Będę sie starała zrobić w wekend Bazarek. Mam nadzieję ze Ktoś coś wypatrzy.Niestety poprzedni Bazarek nadal nie jest rozliczony do końca i nie dostałam jeszcze potwierdzenia na pw więc muszę czekać. Jesli ten drugi będzie rozliczony szybciej to jest nadzieja że będe mogła zamówić karmę, bo niestety juz sie skończyła.Nadal nie dostałam żadnej odpowiedzi od Wirtualnych Opiekunów w sprawie Adopcji. Moje pw nie zostały odebrane.No nic musimy poczekać.Pozdrawiam Wszystkich Bardzo Serdecznie.

Ostatnio edytowano Czw maja 21, 2009 10:32 przez
iza71koty, łącznie edytowano 1 raz