Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
demolka1988 pisze:dobrze w takim razie skoro jesteście takie mądre to poradźcie mi co mam zrobić żeby mój kocur robił do kuwety bo wcześniej właśnie tam załatwiał wszystkie swoje potrzeby a teraz nagle część robi tu a część tu...
demolka1988 pisze:Jeżeli po porodzie kot będzie agresywny to już wogóle nie będzie wyboru.
demolka1988 pisze:I co wtedy waszym zdaniem też ma narażać własne dziecko/? Czasami trzeba zastanowić się co się piszę...
grazyna mizera pisze:Dziecko też oddaj na wychowanie jakiejś instytucji . W końcu inni zawodowi wychowawcy tacy jak ja , będą mieli pracę. Znam dzieci takich niedojrzałych mamuś. Wolę zdecydowanie koty, ale już za późno na zmianę zawodu.
demolka1988 pisze: niestety muszę oddać moje kotki. Filip 2 lata- kastrat i Kluska
około 1,5roku.
Szukam im dobrego domu.
demolka1988 pisze:zresztą szkoda czasu na taka bezsensowną dyskusję. poszukam porady gdzie indziej
demolka1988 pisze:Miałam krytą kuwetę ale wtedy to już wogóle było tragicznie.. No cóż pozostaje mi tylko sprzątać, lepiej obok kuwety niz gdzieś na dywan...
Tylko to jest problematyczne bo jak mój kotek się załatwi to unosi się fetorek... i często muszę wstawać w nocy o dziwnych porach posprzątać i wietrzyć mieszkanie bo nie da się spać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości