Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nesca38 pisze:Dziewczyny i chłopaki myślę o zakupie lub przyjęciu klatki metalowej dla kotów, tak abym mogła bezpiecznie przygarnąć maluchy lub starsze koty zanim się przyzwyczają do mieszkania i moich zadomowionych już kotów. Na względzie mam głównie bezpieczeństwo maluchów, bo Nesca straszne fochy ostatnio prezentuje
Co mi doradzicie?
Za każdą radę będę wdzięczna
blekitna pisze:Zrobili "otwarte schronisko" i podobno kociaki o wiele mniej chorują.
terenia1 pisze:Założyłam wątek dla Liroyacholerka chociaż już dawno powinnam chrapać
bo chyba jutro nie zwlokę się z łózka
![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4447063#4447063
blekitna pisze:Hej
Całek odpowiadam - Kotki sobie biegają po dworze. To podobno znacznie zmniejszyło im zachorowalność. [...]
blekitna pisze:Dobrze Gosiu, że bierzecie kiciaKiedyś przez ponad 12 lat też miałam czarną kicie. Ale ona za nic w świecie nie chciała przyjąć innego kotka pod dach. Nawet kiedyś mi się prawie wyprowadziła z tego powodu. Musiałam druga czarnule ulokowac w innym domku. Straszny z niej był uparciuch.
blekitna pisze:Sisi ok. O dziwo bardziej się uspokoiła po powrocie od Weta. Podczas jazdy autem pełen spokójU Weta też, mimo, że na koniec zostalismy ze stadem psów. Po powrocie wsuneła miseczkę mokrej karmy, a w nocy z jednej piłeczki leciały kawałki i pierze
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Google Adsense [Bot], Meteorolog1 i 309 gości