Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Wsparcie Bardzo Potrzebne. Prosimy o Pomoc.![]()
iza71koty pisze:Witam równierzW tym tygodniu NOT trzeba zrobić ze dwie. Ale dopiero pod koniec tygodnia. Niewiem czwartek, piątek. Postaraj sie o auto. Kotka którą chce zrobić ,nie pokazuje sie przy jedzeniu. Może przychodzi pożniej. Niewiem.Mam problemy i muszę je jakoś rozwiazać.Jest bardzo cieżko niestety.Dam Ci znać dokładnie na pw co do kotek.Opiekunowie Wirtualni nadal nie odebrali moich pw. Od kilku Opiekunów dostałam potwierdzenie chęci dalszej Pomocy.Dotarła do nas w sobote karma która zaoówiła na moja prosbę Agiis-s dzieki uprzejmosci Vivy.Pieknie Dziekujemy Ci Agiis-s. Dziekujemy Pięknie Naszym Wirtualnym Opiekunom w Vivie. Pięknie Dziękujemy BAJCE. To już z naszych ostatnich rezerw na koncie karma szybko się skończy niestety, bo wiadomo ile tego idzie.Mamy zastój na koncie. Ostatni Bazarek też jeszcze nie rozliczony. Może jak ten się skończy to bedzie można zamówić suchej karmy no i musze szybko szykowac kolejny bo jest naprawde bardzo cieżko.Pozdrawiam Serdecznie.
NOT mogę prosić bliżej, bo nic nie rozumiemNOT pisze:Mam dobrą wiadomość.
Na czwartek przyjmujemy zapisy kotek z działek w Dąbiu chętnych do sterylki.
Ilość miejsc ograniczona. Kwalifikację kotek przeprowadza p.Iza.
iza71koty pisze:NOT mogę prosić bliżej, bo nic nie rozumiemNOT pisze:Mam dobrą wiadomość.
Na czwartek przyjmujemy zapisy kotek z działek w Dąbiu chętnych do sterylki.
Ilość miejsc ograniczona. Kwalifikację kotek przeprowadza p.Iza.
Agiis-s w pewnym sensie masz dużo racji. Piszesz że kociaki mogą jesć tańszą karmę.Ależ one jedzą tańszą karmę. Przecież zawsze zamawiamy Kitekata i na dokładkę Purine lub jak ostatnio Profillum. Nie zamawiamy tego dlatego że mamy za dużo pieniążków, tylko dlatego ze jeśli trafia się opłacalna promocja to należy ten fakt wykorzystać. Takie jest moje zdanie.Zawsze lepsza karma traktowana jest jako dodatek inaczej domieszka i nie chodzi tu o ilosć a raczej jakość pokarmu. Chyba każdy sie zgodzi że kotki po sterylkach, zwłaszcza te z opuszczonych działek zasługują po tej calej swojej niedoli na lepsza karmę. Taką która pozwoli dojsć im szybciej do sił i zdrowia. Po to robię Bazarki i robić będe. Chcę dla nich jak najlepiej. Nie znam odpowiednika tańszej karmy niz Kitekat, która mogłabym podać kotom bez obawy że nie zostanie zjedzona i beda tylko straty. Za to na podstawie doświadczenia wiem że gorsza karma nie jest zjadana i korzystają na tym tylko dziki, jeże i psy. Podanie przeze mnie lepszej karmy, kupionej w promocji aż tak bardzo nie narusza naszego budżetu, bo jest co prawda rożnica cenowa ale jest pewnosć ze karma zostanie dobrze spożytkowana co do ostatniego ziarenka. Wiem to, bo widzę po miskach co sie wtedy dzieje.Jest to dużo bardziej racjonalne postepowanie z korzyscią dla wszystkich. Dzis postaram się zrobić dwa kolejne Bazarki z przeznaczeniem na zakup lepszej suchej karmy. Jeśli spłyną pieniażki z Bazarku ktory jest do piątku poproszę o zamówienie w moim imieniu karmy.Zaczyna sie niestety sezon dzików. Nie możemy sobie pozwolić na straty karmy, bo za dużo jest mordek do wykarmienia. Gorsza karmę kociaki zostawiają sobie na koniec a ja nigdy nie mam pewnosci przez kogo zostanie zjedzona bo nie moge stać przy każdym stadku po dwie godziny. Dlatego uważam ze rozsądnie jest zamawiać jak do tej pory. Czyli po częsci karmy gorszej i lepszej i zamawianie typowo lepszej karmy z Bazarków, przeznaczonych na ten cel. Jeśli macie inne zdanie Dziewczyny to proszę o uwagi.Pozdrawiam . Będę pózniej.agiis-s pisze:iza71koty pisze:Witam równierzW tym tygodniu NOT trzeba zrobić ze dwie. Ale dopiero pod koniec tygodnia. Niewiem czwartek, piątek. Postaraj sie o auto. Kotka którą chce zrobić ,nie pokazuje sie przy jedzeniu. Może przychodzi pożniej. Niewiem.Mam problemy i muszę je jakoś rozwiazać.Jest bardzo cieżko niestety.Dam Ci znać dokładnie na pw co do kotek.Opiekunowie Wirtualni nadal nie odebrali moich pw. Od kilku Opiekunów dostałam potwierdzenie chęci dalszej Pomocy.Dotarła do nas w sobote karma która zaoówiła na moja prosbę Agiis-s dzieki uprzejmosci Vivy.Pieknie Dziekujemy Ci Agiis-s. Dziekujemy Pięknie Naszym Wirtualnym Opiekunom w Vivie. Pięknie Dziękujemy BAJCE. To już z naszych ostatnich rezerw na koncie karma szybko się skończy niestety, bo wiadomo ile tego idzie.Mamy zastój na koncie. Ostatni Bazarek też jeszcze nie rozliczony. Może jak ten się skończy to bedzie można zamówić suchej karmy no i musze szybko szykowac kolejny bo jest naprawde bardzo cieżko.Pozdrawiam Serdecznie.
pani Izo jest już ciepło - mrozy minęły, koty nie maja juz takiego zapotrzebowania energetycznego to może by tak przejść na tańszą karmę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 71 gości