redaf pisze: kiedy moja Kulencja siada przed dwa razy wiekszym Fiordaluszem i dyscyplinuje go wzrokiem. A on się rakiem wycofuje...
Jakoś tak jest, że wszystkie kobiety w Twoim domu mają niezwykle przenikliwe spojrzenie...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
redaf pisze: kiedy moja Kulencja siada przed dwa razy wiekszym Fiordaluszem i dyscyplinuje go wzrokiem. A on się rakiem wycofuje...
sibia pisze:wszystkie kobiety w Twoim domu mają niezwykle przenikliwe spojrzenie...
redaf pisze:sibia pisze:wszystkie kobiety w Twoim domu mają niezwykle przenikliwe spojrzenie...
A panowie malutkie rozumki![]()
redaf pisze:Każde podniesienie się z krzesła uruchamia w kocie odruch "Gdzie idziesz"? Krowiak człapie za mną wszędzie.
Fri pisze:redaf pisze:Każde podniesienie się z krzesła uruchamia w kocie odruch "Gdzie idziesz"? Krowiak człapie za mną wszędzie.
czy to znaczy, ze masz trzeciego kota?
redaf pisze:
Kiedy siedzę przy komputerze Fiordoświat jest w porządku.
Można mnie obserwować leżąc na parapecie, albo na dywanie.
Każde podniesienie się z krzesła uruchamia w kocie odruch "Gdzie idziesz"? Krowiak człapie za mną wszędzie.
Od dwóch dni przeżywa straszne traumy w łazience.
Kiedy wchodzę do wanny i przestaję być widoczna - to musi oznaczać, że mnie połknął wielki biały potwór. W domyśle - i kto mnie teraz będzie karmić?![]()
Fiordalusz siada na środku łazienki i zaczyna drzeć japę.
Zbiega się reszta towarzystwa, żeby sprawdzić o co kaman.
Wtedy trzeba wychynąć znad krawędzi wanny i uspokoić koteczka.
Raz wyjrzałam z czapą szamponowej piany na łbie.
Mina Fiorda - bezcenna
joasia_lew pisze:Te typki od Redaf to tak mają, przykładem mój Łomtaś,tak jak bym o mojej koteni czytała, gdy tylko znikam jej z pola widzenia, biegnie za mną i też cyt."drze japę", nawet jak śpi to od czasu do czasu, podnosi mordkę z błogiego snu, patrzy na mnie, robi "miauu" i śpi dalej.
Nualla pisze:Oj ma chłopak dar przekonywania...
redaf pisze:
Od dwóch dni przeżywa straszne traumy w łazience.
Kiedy wchodzę do wanny i przestaję być widoczna - to musi oznaczać, że mnie połknął wielki biały potwór. W domyśle - i kto mnie teraz będzie karmić?![]()
progect pisze:hmm, kąpiesz się od dwoch dni....
a Fiordek jest u ciebie ze dwa miesiące chyba.............
varia pisze:progect pisze:hmm, kąpiesz się od dwoch dni....
a Fiordek jest u ciebie ze dwa miesiące chyba.............
Praquet, na pewno chcesz to drążyć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 109 gości