DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 18, 2009 19:39

Marcelibu pisze:Twój, bo siedzi u Ciebie, a mój, bo mi się bardzo podoba i mam słabość do "Makowców" :D
Makowce! Genialne :lol:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pon maja 18, 2009 21:54

Wielbłądzio pisze:Jedyne moje pocieszenie na dziś jest takie, że wreszcie doczekałam się od jopop mojego "Forresta Gumpa" (filmu i ścieżki) :D Filmu nie będę miała siły obejrzeć, ale dwie płytki z moją ukochaną kwiaciastą muzyką...

no to trochę poczta zamarudziła... :roll: przepraszam Kasiu, że to tyle trwało...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon maja 18, 2009 23:11

jopop pisze:
Wielbłądzio pisze:Jedyne moje pocieszenie na dziś jest takie, że wreszcie doczekałam się od jopop mojego "Forresta Gumpa" (filmu i ścieżki) :D Filmu nie będę miała siły obejrzeć, ale dwie płytki z moją ukochaną kwiaciastą muzyką...

no to trochę poczta zamarudziła... :roll: przepraszam Kasiu, że to tyle trwało...

Nie żartuj, naprawdę nic się nie stało :D

A możliwości naszej PP znam dosyć dobrze, mało co jest w stanie mnie zdziwić :twisted: (sporo kupuję w necie)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon maja 18, 2009 23:12

Lemoniada pisze:
Marcelibu pisze:Twój, bo siedzi u Ciebie, a mój, bo mi się bardzo podoba i mam słabość do "Makowców" :D
Makowce! Genialne :lol:

Ja to określenie 'ukradłam' kiedyś chyba od Myszy :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon maja 18, 2009 23:26

Chuda Cholera ukłuta, dzisiaj nie było specjalnie przyjemnie :twisted: , poddała się dopiero w momencie, kiedy zaczęłam kląć :oops: :twisted:

A Bidzionek... Dostała w lecznicy aż cztery zastrzyki :( (antybiotyk, tolfe, no-spę i przeciwkrwotoczny), zapas do domu do piątku, w sobotę rano mamy się pokazać, w towarzystwie :wink: Bidziowego moczu do kolejnego badania... Fellissimo nie było, ale zamówiłam...
Podobno te kamienie faktycznie musi wysikać i nie ma rady, to będzie ją bolało :(, więc będzie płakać :( Oby jak najszybciej :(
Znów prawie stówa, w planach kolejna (Fellissimo + mocz) :roll: ... Mamy jeszcze trochę z tego, co podarowała nam Dobra Dusza :1luvu: , ale... jeśli to wszystko po kolei będzie tyle kosztować... I dalsze leczenie Buśki... Czarno to widzę :( Chyba wyślę Juliana na żebry :wink: Albo Pioplusia, żeby brał na litość :wink:

Wielbłądzio

Post » Pon maja 18, 2009 23:45

Na dobranoc coś weselszego:
Obrazek

i cytat z maila od Dużej Godzilli:

Jest uroczym, bardzo kontaktowym kotem, przytula się, domaga pieszczot, rozmawia. Najchętniej cały czas siedziałaby na kolanach. Śpi oczywiście ze mną, a w ciągu dnia lubi wysoko - w załączniku.
To wspaniały kot i myślę, że jej ze mną dobrze.

:dance: :dance2: :dance: :dance2:

Chciałabym wziąć coś następnego, mam ostatnio chyba niezłą rękę do adopcji... Ale najpierw muszę wyleczyć dziewczyny :( a może jeszcze przy okazji siebie :roll: chociaż na idealizm i mimozizm raczej nie ma lekarstwa, podobnie jak na zatrważającą głupotę kogoś, o losy kogo coraz poważniej się martwię :(

Wielbłądzio

Post » Wto maja 19, 2009 11:20

Bardzo lubię Twój wątek Wielblądzio.....Trafiłam przypadkiem i mnie "wsiąkło" :lol:

ulinek0

Od: Śro lut 11, 2009 17:24

Post » Wto maja 19, 2009 11:24

i taki mały miły(jak dla mnie)akcent:
Obrazek

moja 14,5 letnia kotka Łatka.Czyż Godzilla nie jest jej kopią? :lol:

ulinek0

Post » Wto maja 19, 2009 11:29

[/url] Obrazek
url=http://upload.miau.pl/show.php?u=3/215460]Obrazek[/url] Obrazek

ulinek0

Post » Wto maja 19, 2009 12:08

O rrrany 8O

Nie dość, że kilka tygodni temu po raz pierwszy w życiu zobaczyłam takie whiskasowe trikolorowe cudo, Ty serwujesz mi teraz jego starszą kalkę 8O
Kto i jak sklonował i odmłodził Twoją kotkę :strach: :roll: :wink: ?

Wielbłądzio

Post » Wto maja 19, 2009 12:09

ulinek0 pisze:Bardzo lubię Twój wątek Wielblądzio.....Trafiłam przypadkiem i mnie "wsiąkło" :lol:

Miło nam :D
My wszystkich przyjmujemy i serdecznie witamy, nawet szare_szelmy z San Francisco :twisted: :wink:

Wielbłądzio

Post » Wto maja 19, 2009 12:27

:lol: :lol: :lol:
Chciałam jeszcze zaznaczyć,że Łatka jest wysterylizowana.i na pewno nie jest mamą Godzilii. :)
Najprawdopodobniej kosmici nocą porwali nam kota i sklonowali,a rano oddali,tak,że się nie zorientowaliśmy.....Więc pytanie brzmi....czy klon jest tylko 1?

ulinek0

Post » Wto maja 19, 2009 21:48

No tak, w dzisiejszych czasach nawet sterylizacja nie daje pewności :twisted:

Kciuki za chorutki :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto maja 19, 2009 21:55

Kasiu kciuki trzymane :ok:
cieple myśli Ci posyłam na dobranoc :D

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto maja 19, 2009 22:39

Z wieści lepszych:
Biduś sika już zdecydowanie normalniej... Do ideału :wink: trochę jeszcze brakuje, ale krwi jest niedużo, piachu dzisiaj w ogóle nie było (specjalnie zostawiam w małym pokoju puste kuwety, żeby po powrocie dokładnie widzieć)... Zastrzyk jak zwykle zniosła dzielnie.

Busiaczka chyba się odrobinę zawstydziła, że 'siostrę' tak chwalę, a na nią klnę :oops: , bo dzisiaj obyło się bez rozróby, tylko raz nieśmiało usiłowała się wyrwać i raz na mnie nawrzeszczeć, w ciągu pięciu minut skapitulowała :wink:

Ja - żyję...
Smutno mi, jakoś parszywie smutno :( Dzisiaj po południu siedziałam w pracy przed kompem i nie potrafiłam przestać płakać :(

Żabsko zagryzło kolejną ładowarkę od komórki :twisted: Została mi jedna ostatnia, a miałam takie trzy :roll: Poza tym za jednym zamachem zagryzł też kabel od magnetofonu. Normalnie przerobię go w końcu na smalec, nie dożyje tych swoich czwartych urodzin :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]