Makowce! GenialneMarcelibu pisze:Twój, bo siedzi u Ciebie, a mój, bo mi się bardzo podoba i mam słabość do "Makowców"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Makowce! GenialneMarcelibu pisze:Twój, bo siedzi u Ciebie, a mój, bo mi się bardzo podoba i mam słabość do "Makowców"
Wielbłądzio pisze:Jedyne moje pocieszenie na dziś jest takie, że wreszcie doczekałam się od jopop mojego "Forresta Gumpa" (filmu i ścieżki)Filmu nie będę miała siły obejrzeć, ale dwie płytki z moją ukochaną kwiaciastą muzyką...
jopop pisze:Wielbłądzio pisze:Jedyne moje pocieszenie na dziś jest takie, że wreszcie doczekałam się od jopop mojego "Forresta Gumpa" (filmu i ścieżki)Filmu nie będę miała siły obejrzeć, ale dwie płytki z moją ukochaną kwiaciastą muzyką...
no to trochę poczta zamarudziła...przepraszam Kasiu, że to tyle trwało...
Lemoniada pisze:Makowce! GenialneMarcelibu pisze:Twój, bo siedzi u Ciebie, a mój, bo mi się bardzo podoba i mam słabość do "Makowców"
Jest uroczym, bardzo kontaktowym kotem, przytula się, domaga pieszczot, rozmawia. Najchętniej cały czas siedziałaby na kolanach. Śpi oczywiście ze mną, a w ciągu dnia lubi wysoko - w załączniku.
To wspaniały kot i myślę, że jej ze mną dobrze.
ulinek0 pisze:Bardzo lubię Twój wątek Wielblądzio.....Trafiłam przypadkiem i mnie "wsiąkło"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, Lifter, Paula05 i 52 gości