może znajdzie się dom dla malutkiej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Killatha pisze:biedna Espi
może znajdzie się dom dla malutkiej
Killatha pisze:Olga ma dwoje dzieci a Espi .... straciła dom przez dziecko
terenia1 pisze:Killatha pisze:Olga ma dwoje dzieci a Espi .... straciła dom przez dziecko
co to oznacza, że Espi straciła dom przez dzieckoprzecież dziecko juz było w domu zanim się Espi pojawiła w domu, czy co Olga ma może oddać dziecko, może nie demonizujcie biednego dziecka
Killatha pisze:terenia1 pisze:Killatha pisze:Olga ma dwoje dzieci a Espi .... straciła dom przez dziecko
co to oznacza, że Espi straciła dom przez dzieckoprzecież dziecko juz było w domu zanim się Espi pojawiła w domu, czy co Olga ma może oddać dziecko, może nie demonizujcie biednego dziecka
ja pisałam o PIERWSZYM domu Espi
jak się pojawiło dziecko to Espi stała się zbytecznym meblem
Cameo pisze:Chciałam przyjechać jutro, ale mam umówioną wizytę u dentystyna 100% będe w czwartek (godzina 10:00-11:00) pociągiem
![]()
Olga, nie mogę zabrać tego drapaka, chyba że przyjadę z torbą podróżną. Jeśli możesz, to przygotuj Espi jakieś jedzonko, bo ja nie mam RC, u mnie jest teraz suchy Biomil (lepszy od RC ale nie wiem czy Espi będzie to jadła)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości