Mam nadzieję, ze panienka nie będzie długo czekała na swój PRAWDZIWY domek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lara1974-34 pisze:PIRACIK TO CUDOWNY CIEPŁY CZUŁY I SZALONY KOTEK-A WSZYSTKIM KTÓRZY NIE ZDECYDOWALI SIĘ NA JEGO ADOPCJĘ -BARDZO DZIĘKUJEMY BO DZIĘKI TEMU ON JEST NASZ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KOCHAMY GO Z CAŁYCH SERC.A KAMILI DZIĘKUJEMY ZA ZAUFANIE.POZDRAWIAMY WSZYSTKICH PRZYJACIÓŁ PIRACKIEJ DUSZY.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lara1974-34 pisze:PIRACIK TO CUDOWNY CIEPŁY CZUŁY I SZALONY KOTEK-A WSZYSTKIM KTÓRZY NIE ZDECYDOWALI SIĘ NA JEGO ADOPCJĘ -BARDZO DZIĘKUJEMY BO DZIĘKI TEMU ON JEST NASZ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KOCHAMY GO Z CAŁYCH SERC.A KAMILI DZIĘKUJEMY ZA ZAUFANIE.POZDRAWIAMY WSZYSTKICH PRZYJACIÓŁ PIRACKIEJ DUSZY.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lara1974-34 pisze:u nas wszystko w jak najlepszym porządku,mały je (JAK SMOK),kuwetkuje super,drapak na 5,barankujea do tego dziś poraz pierwszy dał mi buziaczka,co ja mówię wylizał mi czoło jak piesek.to jest cudowny mały pieszczoszek.w nocy już nie spi pod łóżkiem w sypialni tylko na sofie na kocyku.jak w domu zapalamy małe lampki,lub gasimy światło to Piraciontko wskakuje na kocyk,ja drugą warstwą nakrywam malą dupkę i gościu śpi całą noc jak zabity.pozdrawiamy.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()