Moderator: Estraven
SKARBONKA ZAPRASZA!!!Kicia_ pisze:Dodam jeszcze, że lekarz, który mi ją wydawał, radził, żeby nie spieszyć się z operacją Okazuje się, że procesy gnilne w oczku już wtedy były tak zaawansowane, że nie wykluczone, że doszło do powikłań neurologicznych.
Z pewnością ktoś będzie się musiał wytłumaczyć z tego przypadku...

SKARBONKA ZAPRASZA!!!

SKARBONKA ZAPRASZA!!!Kicia_ pisze:IZOLATKA:
Gwiazdeczka ledwo zipie. Wygląda koszmarnie, ledwo się trzyma na łapkach, ale znalazła w sobie odrobinę siły i zeszła się pomiziać. Strasznie mi szkoda, że nie udało się jej znaleźć domu na czas. Obawiam się, że niewiele jej juz pozostało.
Agness78 pisze:Kicia_ pisze:IZOLATKA:
Gwiazdeczka ledwo zipie. Wygląda koszmarnie, ledwo się trzyma na łapkach, ale znalazła w sobie odrobinę siły i zeszła się pomiziać. Strasznie mi szkoda, że nie udało się jej znaleźć domu na czas. Obawiam się, że niewiele jej juz pozostało.
![]()
![]()
Biedna Gwiazdeczka, jeszcze nie tak dawno tak ładnie wyglądała
Czy wiem co się z nia dzieje? jest jakieś rozpoznanie? czy ona nadaje się do adopcji, czy jest raczej dzika? może zrobiłabym jej indywidualne allegro? może ktoś ją uratuje?
![]()
![]()
To jest chyba ta kicia, którą widzielismy gdy zabieralismy Fileta ze schronu. Wygladała wtedy zupelnie zdrowo, czysty pyszczek, zgrabna, ale nie chuda i ładna, czysta sierść Kicia_ pisze:Koteczka miała swój numer, została juz wyadoptowana, ale z powodu rozpadu związku, w którym miała chyba pełnić rolę dziecka, wróciła z powrotem do schronu. To młodziutka, ok. 10 miesięczna, śliczna koteczka.
Agness78 pisze:Kicia_ pisze:IZOLATKA:
![]()
![]()
Biedna Gwiazdeczka, jeszcze nie tak dawno tak ładnie wyglądała
Czy wiem co się z nia dzieje? jest jakieś rozpoznanie? czy ona nadaje się do adopcji, czy jest raczej dzika? może zrobiłabym jej indywidualne allegro? może ktoś ją uratuje?
![]()
![]()
bardzo prosimy o ogłoszenia dla Mrunidagmara-olga pisze:co do kotki po sterylce - na imię ma Mrunia![]()
i miała sporo szczęścia, że nie była kotna. Ponoć działkowe kocury za nią się uganiały....
kto pomoże jej ogłoszeniowo?
dzonss pisze:Mrunia to ta króweczka z ostatniego zdjęcia?
SKARBONKA ZAPRASZA!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 41 gości