kalair pisze:Śnić mi się będą te żółte mnożące się...FUJ!
I bardzo dobrze!
Moderator: Estraven
kalair pisze:Śnić mi się będą te żółte mnożące się...FUJ!

kinga w. pisze:no, właśnie o to chodzi...
Bożenka! A widziałaś kiedyś to co z człowieka wyciągaja przy liposukcji?? Ja widziałam i do dziś żałuję że miałam już kolorowy telewizor...
Dalej masz ochotę na racuszki?
kalair pisze:kinga w. pisze:no, właśnie o to chodzi...
Bożenka! A widziałaś kiedyś to co z człowieka wyciągaja przy liposukcji?? Ja widziałam i do dziś żałuję że miałam już kolorowy telewizor...
Wyobrażam sobie. No niestety,trzeba by głodować..![]()

kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:no, właśnie o to chodzi...
Wyobrażam sobie. No niestety,trzeba by głodować..![]()
Nie... Ale wielu rzeczy trzeba zrezygnować. To niesprawiedliwe! Rajmund może wszystko i w każdej ilości i co? 64kg! Przy wzroście 180cm. A ja? Ledwie pomyślę "pizza" czuję jak mnie spodnie zaczynają uwierać.![]()
Idę wystawić na Allegro następne serdaczki.
Hannah12 pisze:Jestem taki mały głód, mały głód. Właśnie sobie coca-colę w pracy wypiłam. Naszła mnie taka ochota, ale to niedobre.
kalair pisze:Hannah12 pisze:Jestem taki mały głód, mały głód. Właśnie sobie coca-colę w pracy wypiłam. Naszła mnie taka ochota, ale to niedobre.
![]()
Mały głodku, pijasz, co niedobre? Ja akurat tylko wodę.
kalair pisze:Ale Kinga, jeśli nie przekroczysz jakiejś ilości kalorii, spalisz.

Hannah12 pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:Jestem taki mały głód, mały głód. Właśnie sobie coca-colę w pracy wypiłam. Naszła mnie taka ochota, ale to niedobre.
![]()
Ja za zwyczaj też, albo soki warzywne, ale jakoś tak mnie dzisaj naszło i sobie w barku kupiłam. W ogóle mam jakiś taki senny dzień. Jeszcze tylko 1 godzina i do domu, dobrze, że teraz mam laboratorium zadałam zadanka. Ogłosiłam konkurs pierwsze trzy osoby które poprawnie rozwiążą te zadania mają już zaliczenie.

kinga w. pisze:Hannah12 pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:Jestem taki mały głód, mały głód. Właśnie sobie coca-colę w pracy wypiłam. Naszła mnie taka ochota, ale to niedobre.
![]()
Ja za zwyczaj też, albo soki warzywne, ale jakoś tak mnie dzisaj naszło i sobie w barku kupiłam. W ogóle mam jakiś taki senny dzień. Jeszcze tylko 1 godzina i do domu, dobrze, że teraz mam laboratorium zadałam zadanka. Ogłosiłam konkurs pierwsze trzy osoby które poprawnie rozwiążą te zadania mają już zaliczenie.
Ktoś ma dziś dobrze!
kinga w. pisze:kalair pisze:Ale Kinga, jeśli nie przekroczysz jakiejś ilości kalorii, spalisz.
Tak, ale żeby nie być głodnym, lepiej zjeść coś niskokalorycznego... O! Lepiej zjeść kilogram marchewki niż kawałek pizzy. Małego kawałka pizzy nawet nie poczujesz, a spróbuj wrąbać kilogram marchwi.![]()
Wystawiłam... Znowu wisza dwa. Bo tamte poszły. Jeszcze jeden będzie. I koniec serdaczków.

kalair pisze:Wiem..![]()
![]()
Koniec męki. Niestety..![]()

kinga w. pisze:kalair pisze:Wiem..![]()
![]()
Koniec męki. Niestety..![]()
To tylko jest dobre. Ale czemu takie coś spotyka tych najlepszych?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Silverblue i 10 gości