maciejowa pisze:Czesc Inusiu![]()
Ceść Mrubisku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Czesc Inusiu![]()
trawa11 pisze:Ojejku![]()
![]()
![]()
![]()
mam nadzieję , że z Mru wszystko w porzadku
MaryLux pisze:trawa11 pisze:Ojejku![]()
![]()
![]()
![]()
Tylko 1 kropla poleciała na podłogę, 2 następne zlizała, a potem zaschło, ale boję się, co dalej
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Ojejku![]()
![]()
![]()
![]()
Tylko 1 kropla poleciała na podłogę, 2 następne zlizała, a potem zaschło, ale boję się, co dalej
a wczesniej też sie biły
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Ojejku![]()
![]()
![]()
![]()
a wczesniej też sie biły
Kiedyś, raz. Wtedy Mru dostała w pysia jakąś tabletkę, uciekała, a Inka ją goniła. Potem Mru zbyt się bała, żeby zrobić cokolwiek poza skrzeczeniem. Dopiero drugi dzień od tamtego incydentu wychodzi ze swojego pokoju (Inka u niej bywa codziennie)
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Ojejku![]()
![]()
![]()
![]()
a wczesniej też sie biły
Kiedyś, raz. Wtedy Mru dostała w pysia jakąś tabletkę, uciekała, a Inka ją goniła. Potem Mru zbyt się bała, żeby zrobić cokolwiek poza skrzeczeniem. Dopiero drugi dzień od tamtego incydentu wychodzi ze swojego pokoju (Inka u niej bywa codziennie)
no , nie wiem co Ci poradzić![]()
U mnie nie było takiego przypadku.
maciejowa pisze:Inusiu, nie bij juz Mru. To nieladnie.
Mru Dobra Rada
kociczka39 pisze:Nooo Ineczko,nie pomyslałabym że z Ciebie taki brutal,ale nie bij się już z Mru dobrze?
Myszka też dobrze radzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Meteorolog1 i 164 gości