Mordownia w Olkuszu - przekręt z 1% :[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 16, 2009 7:02

Tak Mateuszu. Miało miejsce załamanie, ale w Małopolsce. Dziwię, się, że pan nie słyszał. Ale głuchota na to co dobre to typowe dla takich matołków jak pan, umiejacych tylko klepać w klawiaturę, ale nie robiących nic faktycznie dla potrzebujących. Do roboty, synku, bo nie takich leni jak wy dwoje tu potrzebujemy. Puste słowa moze pan słać do kinya, ale zwierzętom one nic nie daja. Konkrety, mateuszu, konkrety, dziecinko.
Mamy profil PSYKOTA na naszej klasie i forum fotograficznym GARNEK. Piszcie tam do nas o swoich zwierzakach.

starlet1

Od: Pt maja 23, 2008 9:47

Post » Sob maja 16, 2009 7:29

starlet1 pisze:Tak Mateuszu. Miało miejsce załamanie, ale w Małopolsce. Dziwię, się, że pan nie słyszał. Ale głuchota na to co dobre to typowe dla takich matołków jak pan, umiejacych tylko klepać w klawiaturę, ale nie robiących nic faktycznie dla potrzebujących. Do roboty, synku, bo nie takich leni jak wy dwoje tu potrzebujemy. Puste słowa moze pan słać do kinya, ale zwierzętom one nic nie daja. Konkrety, mateuszu, konkrety, dziecinko.

Dobrze, to na poważnie. Oczekuję, że przytoczysz w formie cytatów moje wypowiedzi na forum, które Cię obraziły- będę wdzięczny, bo nie rozumiem skąd ten wściekły atak. Jeśli tego nie zrobisz, wysyłam prośbę do admina o wykasowanie twoich postów z tego tematu jako OT oraz usunięcie twojego konta z miau.
Mateusz

mateusz_z_huty

Od: Nie gru 07, 2008 19:42

Post » Sob maja 16, 2009 19:39

Możesz robić co chcesz, bo tylko na to cię stać. Widocznie bardzo sie boisz tego co piszę, bo prawda w oczy kole. Obraziłeś zarówno Panią Anię jak i i osoby które jej broniły. Ja działam czynnie pomagając zwierzętom, ty z kinyą najpierw osądzacie ludzi od czczi i wiary, a potem dokonujecie samosądu, nie czekając na sprawdzenie wiadomości. To własnie dowodzi waszej niedojrzałości. Zamiast zrobic cos pożytecznego niszczycie to, co inni zrobili dobrego. Tym się karmicie? Zawiść i złośliwośc to wasz chleb powszedni. Nie tylko ja wam to napisałam. Juz kilka osób pytało was czemu tak nienawidzicie Pani Ani. A wy na to tylko potrafiliście obrazić. To cytat wypowiedzi, której nie zauważyłeś i nie skasowałeś. Dotyczy wymyślania wellington od alkoholiczek. W końcu to ty razem z kinya pisaliście do niej, żeby nie piła, bo głupoty pisze. Niezbyt dokładnie wykasowałes swoje wpisy, został jeszcze jeden z kilku napisanych do wellington:
"Już nie pij.

Uważasz, że jak potrafisz obrażać to jestes dorosły? Pokaż w działaniu, jak ta dorosłość wygląda. Czemu to z waszych okolic zwierzaki znajdują domy w całej Polsce, a nie u was??? Czemu się je wozi po całej Polsce, a jakoś nie słychać o adopcjach w Wieliczce?? Pochwal sie ile zwierząt adoptowałes, ilu uratowałes życie albo znalazłes dom? Szczekac każdy potrafi, działac już nie, bo to za duzo roboty, zimno, smierdzi, no i kosztuje. Możesz sobie zgłaszać to do wykasowania. Ci, których to interesuje i tak zdążą przeczytać. A ja i tak nie mam ochoty dłużej dyskutować z człowieczkiem, który pomoc dla zwierząt zna tylko z teorii. Szkoda mi czasu na odbijanie piłeczki, bo ty i tak nic nie zrozumiałes z tego co tu napisałam. Jesteś maluczkim, zawistnym człowieczkiem o bardzo ograniczonych chęciach do pomocy. Nie działasz jako wolontariusz, jestes tylko tu, na miau. I to wszystko. Na nic więcej cie nie stac. Mam nadzieję, że zycie zweryfikuje twoje poglądy jak dorosniesz, bo na dzis jesteś jeszcze zagubionym dzieciakiem, który owczym pędem zasuwa tam, gdzie go kinya pogoni. Nie potrafisz sam podejmować decyzji, nie masz jeszcze własnego zdania. Kierujesz sie tylko emocjami, bez zastanowienia do czego cie doprowadzą. Zapamiętaj, zanim wykasujesz, to, co ci napisałam. Za kilka lat wspomnisz moje słowa. Nie osądzaj, bo ciebie też osądzą!! Poczekaj na wyrok. Taki jeden z twoich okolic tez tak ferował wyroki. Teraz feruja jemu. Wasz krajan.
Mamy profil PSYKOTA na naszej klasie i forum fotograficznym GARNEK. Piszcie tam do nas o swoich zwierzakach.

starlet1

Post » Sob maja 16, 2009 20:29

starlet1 pisze:Możesz robić co chcesz, bo tylko na to cię stać. Widocznie bardzo sie boisz tego co piszę, bo prawda w oczy kole. Obraziłeś zarówno Panią Anię jak i i osoby które jej broniły. Ja działam czynnie pomagając zwierzętom, ty z kinyą najpierw osądzacie ludzi od czczi i wiary, a potem dokonujecie samosądu, nie czekając na sprawdzenie wiadomości. To własnie dowodzi waszej niedojrzałości. Zamiast zrobic cos pożytecznego niszczycie to, co inni zrobili dobrego. Tym się karmicie? Zawiść i złośliwośc to wasz chleb powszedni. Nie tylko ja wam to napisałam. Juz kilka osób pytało was czemu tak nienawidzicie Pani Ani. A wy na to tylko potrafiliście obrazić. To cytat wypowiedzi, której nie zauważyłeś i nie skasowałeś. Dotyczy wymyślania wellington od alkoholiczek. W końcu to ty razem z kinya pisaliście do niej, żeby nie piła, bo głupoty pisze. Niezbyt dokładnie wykasowałes swoje wpisy, został jeszcze jeden z kilku napisanych do wellington:
"Już nie pij.

Uważasz, że jak potrafisz obrażać to jestes dorosły? Pokaż w działaniu, jak ta dorosłość wygląda. Czemu to z waszych okolic zwierzaki znajdują domy w całej Polsce, a nie u was??? Czemu się je wozi po całej Polsce, a jakoś nie słychać o adopcjach w Wieliczce?? Pochwal sie ile zwierząt adoptowałes, ilu uratowałes życie albo znalazłes dom? Szczekac każdy potrafi, działac już nie, bo to za duzo roboty, zimno, smierdzi, no i kosztuje. Możesz sobie zgłaszać to do wykasowania. Ci, których to interesuje i tak zdążą przeczytać. A ja i tak nie mam ochoty dłużej dyskutować z człowieczkiem, który pomoc dla zwierząt zna tylko z teorii. Szkoda mi czasu na odbijanie piłeczki, bo ty i tak nic nie zrozumiałes z tego co tu napisałam. Jesteś maluczkim, zawistnym człowieczkiem o bardzo ograniczonych chęciach do pomocy. Nie działasz jako wolontariusz, jestes tylko tu, na miau. I to wszystko. Na nic więcej cie nie stac. Mam nadzieję, że zycie zweryfikuje twoje poglądy jak dorosniesz, bo na dzis jesteś jeszcze zagubionym dzieciakiem, który owczym pędem zasuwa tam, gdzie go kinya pogoni. Nie potrafisz sam podejmować decyzji, nie masz jeszcze własnego zdania. Kierujesz sie tylko emocjami, bez zastanowienia do czego cie doprowadzą. Zapamiętaj, zanim wykasujesz, to, co ci napisałam. Za kilka lat wspomnisz moje słowa. Nie osądzaj, bo ciebie też osądzą!! Poczekaj na wyrok. Taki jeden z twoich okolic tez tak ferował wyroki. Teraz feruja jemu. Wasz krajan.

Matko Boska Częstochowska.... Czy jest tu jakiś moderator, admin?
Mateusz

mateusz_z_huty

Post » Sob maja 16, 2009 20:41

Rozumiem, że wątek budzi emocje. Proszę jednak o zachowanie zgodne z regulaminem forum. Nikogo nie obrażamy, nie przezywamy.

Czasem lepiej dać sobie trochę czasu nim się coś napisze.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob maja 16, 2009 21:49

Juz nie będę cię męczyć mateuszku, bo strasznie sie podniecasz jak czytasz to co pisze, ale przypomnę co ludzie napisali do twojej wiernej towarzyszki, której tak bronisz. I kto tu zieje nienawiścią???:

ARKA pisze:
Kinya pisze:
wellington pisze:
Odnosnie paszkwilow publikowanych przez Dziennnik Polski tu link do dzisiejszej audycji Kundel Bury i Kocury , TVP Krakow :

http://ww6.tvp.pl/7400,20090226886689.strona

Może tak bardziej po polsku piszmy, co? Prawidłowa odmiana to chyba jeszcze głęboka podstawówka.

Kinya, nie czepiaj sie. Wellington nie chodzila do szkół w Polsce ani polskiej szkoły. Jezyk, ktory uzywa, na codzien, nie jest jezyk polski. Troche umiaru, ok? Bardziej merytoryczne uwagi sa na miejscu. Wink

Heidi15

PostWysłany: Sro Mar 04, 2009 23:27 Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Kinya,
za co ty tak te p.Ani nienawidzisz?....................
Jestes tak niesamowicie zaangazowana w te sprawe, ze az mam watpliwosci kim jestes? Czy ktoras z "sasiadek", ktorym smierdzi etc, albo jakas rodzina ktorejs z nich?
Pisalam na poczatku do Ciebie na priv, gdy wprowadzilas ten temat na to forum, ale zdawalas sie jeszcze nie miec zdania tak do konca wyrobionego. Teraz wyglada, jakbys prowadzila tu jakas celowana akcje. Tylko... przeciw komu?
Czy zdajesz sobie sprawe, ze: "niszczenie p.Ani= niszczenie podopiecznych jej zwierzat"?
A moze ja niewlasciwie interpretuje Twoje wypowiedzi? Jesli tak, to przepraszam, ale w tej masie slow naprawde zaczyna brakowac jasnosci.

PostWysłany: Czw Mar 05, 2009 0:56 Temat postu: Odpowiedz z cytatem
[quote="Kinya"] Typowo polskie wredne cechy i znajomość alkoholi charakteryzują posty wellington, więc tym bardziej przykro, że z tym sobie radzi lepiej niż z naszym językiem Rolling Eyes [quote]

Rolling Eyes hmmm

Cytat:

Jeśli razem z Miuti macie jakieś zarzuty co do merytoryczności moich postów to może najpierw zajrzycie odrobinę wstecz.

Chyba jestes przewrazliwiona, odnioslam sie do Twojego jednego stwierdzenia, takiego 'zastepczego", czepiania sie.

Cytat:

Tutaj wklejam wszystkie kolejne artykuły jakie ukazywały się w Dzienniku na ten temat – wellington „uczciwie” nie wstawiła paszkwilów Cool o których pisze, jedynie kiepski dziennikarsko (znowu mi się oberwie Rolling Eyes ) materiał z TVP Kraków, do którego link i tak oczywiście podałabym, oraz histeryczny wątek na Dogomanii, gdzie wszelkie głosy rozsądku zostały zakrzyczane lub wyśmiane. Tam się to udało i przykro mi ARKO oraz Miuti, że tutaj też chcecie do tego samego doprowadzić Sad .

I znow jakas Twoja nadinterpretacja. Czy mozesz napisac ktore glosy rozsądku były zakrzyczane?
Kinya! O co tu chodzi; o zwierzeta i ich opiekunkę czy o zupelnie cos innego?? WYTŁUMACZ MI!!

starlet1

Post » Sob maja 16, 2009 21:55

A w skrócie:
Arka:
Kinya, nie czepiaj sie. Wellington nie chodzila do szkół w Polsce ani polskiej szkoły. Jezyk, ktory uzywa, na codzien, nie jest jezyk polski. Troche umiaru, ok? Bardziej merytoryczne uwagi sa na miejscu. Wink

Heidi15
Kinya,
za co ty tak te p.Ani nienawidzisz?....................
Jestes tak niesamowicie zaangazowana w te sprawe, ze az mam watpliwosci kim jestes? Czy ktoras z "sasiadek", ktorym smierdzi etc, albo jakas rodzina ktorejs z nich?
Pisalam na poczatku do Ciebie na priv, gdy wprowadzilas ten temat na to forum, ale zdawalas sie jeszcze nie miec zdania tak do konca wyrobionego. Teraz wyglada, jakbys prowadzila tu jakas celowana akcje. Tylko... przeciw komu?
Czy zdajesz sobie sprawe, ze: "niszczenie p.Ani= niszczenie podopiecznych jej zwierzat"?

Chyba jestes przewrazliwiona, odnioslam sie do Twojego jednego stwierdzenia, takiego 'zastepczego", czepiania sie.

Kinya! O co tu chodzi; o zwierzeta i ich opiekunkę czy o zupelnie cos innego?? WYTŁUMACZ MI!!

starlet1

Post » Sob maja 16, 2009 22:05

Nie ma sensu dalej udawać... tak, jestem masonem cyklistą, skrycie czczącym szatana i jego czerwony zadek; publikuję swoje teksty w "Nie", sikam też dobrym ludziom do mleka i wraz z moimi czosnkowymi przyjaciółmi z synagogi piję krew chrześcijańskich niemowląt, bezczeszcząc przy tym namiętnie hostię za hostią. Confiteor, miałem zamiar przekopać tunel do chin, ale pani Ania stała mi na drodze, stąd moja monstrualna nienawiść do niej... Aaaaa, starlet1, nie, tylko nie woda święcona... wybieram osikowy kołek... ghhh... to... moje... ghhhh... ostatnie słowa....żegnaj, okrutny świecie.... ghhhh... podajcie prymus z naftą...
Mateusz

mateusz_z_huty

Post » Sob maja 16, 2009 22:11

No cóż, wiejski wesołek z ciebie.

starlet1

Post » Sob maja 16, 2009 22:15

starlet1 pisze:No cóż, wiejski wesołek z ciebie.

Brawo, pierwsza wypowiedź z sensem! :D
Mateusz

mateusz_z_huty

Post » Sob maja 16, 2009 22:18

Jeszcze raz proszę o zachowanie w wątku kultury wypowiedzi i powściągania emocji (w tym: zaniechanie obelg, pomówień, agresji, obraźliwych określeń) .
To ostatnie ostrzeżenie moderatorskie - w razie niedostosowania się dyskutantów do prośby o MERYTORYCZNĄ rozmowę, wątek zostanie zamknięty.

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Sob maja 16, 2009 22:20

mateusz_z_huty pisze:Nie ma sensu dalej udawać... tak, jestem masonem cyklistą, skrycie czczącym szatana i jego czerwony zadek; publikuję swoje teksty w "Nie", sikam też dobrym ludziom do mleka i wraz z moimi czosnkowymi przyjaciółmi z synagogi piję krew chrześcijańskich niemowląt, bezczeszcząc przy tym namiętnie hostię za hostią. Confiteor, miałem zamiar przekopać tunel do chin, ale pani Ania stała mi na drodze, stąd moja monstrualna nienawiść do niej... Aaaaa, starlet1, nie, tylko nie woda święcona... wybieram osikowy kołek... ghhh... to... moje... ghhhh... ostatnie słowa....żegnaj, okrutny świecie.... ghhhh... podajcie prymus z naftą...

Nareszcieee jakaś bratnia dusza !

Tylko co to ma wspólnego z OLKUSKĄ MORDOWNIĄ!

mirkar7

Od: Wto mar 24, 2009 12:58

Post » Sob maja 16, 2009 22:34

mirkar, w wypowiedziach tego pana trudno się doszukać sedna sprawy.

starlet1

Post » Pon maja 18, 2009 22:28

Cały dzień łamałem się, czy zapytać, co nowego w schronie w Olkuszu; a nuż wyskoczy zza węgła nasza Annuszka Gangrena...
Mateusz

mateusz_z_huty

Post » Wto maja 19, 2009 0:40

Już wiem dlaczego potrafisz tylko pisać, a nie pomagać. Po prostu strasznie słabowity jesteś, jak sam piszesz. No to nie łam się, biedna kruszynko, bo jeszcze jak się złamiesz to nie dasz rady się podnieść. W myśl powiedzenia "Mądry głupiemu ustępuje, a głupi się z tego raduje" zostawiam cię tu samego. Ujadaj i obszczekuj, a karawana i tak pójdzie dalej. Twoje obszczekiwanie nie przeszkodzi dobrym ludziom, choćbyś nie wiem jak starał się ich niszczyć. Bye, bye, chłopczyku.

starlet1

[poprzednia][następna]