Cameo pisze:
Kasiu, czekamy na relacjei fotki
![]()
To Piraciątko znów trafiło na Kasię?
Lara-witam imienniczkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:
Kasiu, czekamy na relacjei fotki
![]()
lara1974-34 pisze:jak wszyscy poszli spać i zastałam z piratkiem sama to dał się wziąć na ręce jak się wtulił zamknął oczy i włączył swój silnik to nie słyszałam telewizora tak terkotał.do 4 rano zwiedzał mieszkanie w ciemnościach,a o 4 zatęsknił za kimś i MIAŁ,MIAŁ,MIAŁ,MIAŁ...........poszłam do innego pokoju i wywabiłam szelmę z sypialni żeby reszta rodziny spała.potulił się potem znowu z godzinę płakał,aż się zmęczył i wlazł do leżanki mojej strasznie zdziwionej suki.ona spała pod swoim kocykiem a on wtulił się w nią i leżał-a Lara rybka!!!!!!byliśmy też w kuwecie z dobrym skutkiem,tylko nic nie jadł,choć mam wrażenie że odrobina zniknęła z miseczki.dziś sam poszedł do kuwety to już 2 sikanie.teraz chyba pamięta gdzie ta kuweta stoi.mam tylko prośbę o szybkie wysłanie książeczki,bo chcemy się szczepić.![]()
![]()
![]()
kropkaXL pisze:Kasiu-to widzę ,że pasmo sukcesów!
Maluch tęskni za domkiem,za Kamilą,ale w troskliwych ramionach szybko przestanie płakac-zrozumie,że teraz to jego dom-juz na zawsze!
Nie mogę sie doczekac na foty z Larą-to dopiero będzie hit!
lara1974-34 pisze:no całe popołudnie szalał za wędką z piórkami i tym samym wywabiłam go z pod łóżka i mogłam go dobrze pooglądać.zabrałam go do mojego weta na przegląd techniczny.wszystko w porządku.potem łaził po szafie, po parapetach.gonił i syczał na moją sukę a ona na niego szczekała i goniła- istny cyrk.ale najważniejsze moi mili to to że PIRAT wie gdzie kuweta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bałam się że tam zamarzł pod tym łóżkiem,bo sikał raz na dzień,ale jak się najadł i napił to musiał wreszcie tam pójść.no i kolacje zjadł-choć oczywiście pod łóżkiem.wiem że chcielibyście zdjęć,ale musicie poczekać.mój syn ma jutro komunię i mamy straszne zamieszanie,jak tazamieć minie po następnym tygodniu to coś wam wyślę.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 687 gości