Pirat i Espi już w cudownych DS. Alusia dalej szuka domku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 16, 2009 9:28

Cameo pisze:
Kasiu, czekamy na relacje :spin2: i fotki :twisted:

To Piraciątko znów trafiło na Kasię?
Lara-witam imienniczkę :lol: i tez czekam na fotki!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob maja 16, 2009 11:04

Ależ piękne zkończenie,no nie całkiem,no bo i tak będziemy miały "kontakt "z Piracikiem hihi.
Kama gratuluję kolejnego udanego "wydania" Futrzaka".
I przede wszystkim dla Kasi(Lary) wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Kasiu Kropeczko,Kasie widać Piracikowi są przeznaczone.to w pewien sposób znak że będą miały cudowne życie
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob maja 16, 2009 11:18

Dziewczyny, ściągajcie banerek "AlusioPiracikowy" :twisted:

Już tylko Aluch szuka domu, zaraz wrzucę kod do jej banerka na pierwszą stronę wątku :wink:

Dzisiaj wieczorem wstawię nowe fotki mojego szylkretowego maleństwa :)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob maja 16, 2009 11:54

tak jest!

:lol:
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Sob maja 16, 2009 12:41 pierwsza noc pirata w nowym domu.

jak wszyscy poszli spać i zastałam z piratkiem sama to dał się wziąć na ręce jak się wtulił zamknął oczy i włączył swój silnik to nie słyszałam telewizora tak terkotał.do 4 rano zwiedzał mieszkanie w ciemnościach,a o 4 zatęsknił za kimś i MIAŁ,MIAŁ,MIAŁ,MIAŁ...........poszłam do innego pokoju i wywabiłam szelmę z sypialni żeby reszta rodziny spała.potulił się potem znowu z godzinę płakał,aż się zmęczył i wlazł do leżanki mojej strasznie zdziwionej suki.ona spała pod swoim kocykiem a on wtulił się w nią i leżał-a Lara rybka!!!!!!byliśmy też w kuwecie z dobrym skutkiem,tylko nic nie jadł,choć mam wrażenie że odrobina zniknęła z miseczki.dziś sam poszedł do kuwety to już 2 sikanie.teraz chyba pamięta gdzie ta kuweta stoi.mam tylko prośbę o szybkie wysłanie książeczki,bo chcemy się szczepić. :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

lara1974-34

Od: Czw maja 14, 2009 20:41

Post » Sob maja 16, 2009 16:12

Nah pisze:tak jest!

:lol:

Robi się Derekcja
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 16, 2009 16:19 Re: pierwsza noc pirata w nowym domu.

lara1974-34 pisze:jak wszyscy poszli spać i zastałam z piratkiem sama to dał się wziąć na ręce jak się wtulił zamknął oczy i włączył swój silnik to nie słyszałam telewizora tak terkotał.do 4 rano zwiedzał mieszkanie w ciemnościach,a o 4 zatęsknił za kimś i MIAŁ,MIAŁ,MIAŁ,MIAŁ...........poszłam do innego pokoju i wywabiłam szelmę z sypialni żeby reszta rodziny spała.potulił się potem znowu z godzinę płakał,aż się zmęczył i wlazł do leżanki mojej strasznie zdziwionej suki.ona spała pod swoim kocykiem a on wtulił się w nią i leżał-a Lara rybka!!!!!!byliśmy też w kuwecie z dobrym skutkiem,tylko nic nie jadł,choć mam wrażenie że odrobina zniknęła z miseczki.dziś sam poszedł do kuwety to już 2 sikanie.teraz chyba pamięta gdzie ta kuweta stoi.mam tylko prośbę o szybkie wysłanie książeczki,bo chcemy się szczepić. :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

Cóż za piękny widoczek musiał być.Cyknijcie fotki,jak tak będa z suka leżały,ale będą jaja,troszkę śmiesznie musieli wyglądać
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 16, 2009 16:42 pierwszy posiłek za nami

alleluja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: wreszcie coś zjadł,już myślałam że ma strajk głodowy,ale się udało.byłam upierdliwa i zadziałało.no i pobiegł siku sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!teraz już chyba będzie lepiej.choć miskę musiałam dać mu pod łóżko w sypialni,no ale niech mu będzie-dobrze że zjadł :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

lara1974-34

Post » Sob maja 16, 2009 17:20

Kasiu-to widzę ,że pasmo sukcesów!
Maluch tęskni za domkiem,za Kamilą,ale w troskliwych ramionach szybko przestanie płakac-zrozumie,że teraz to jego dom-juz na zawsze!
Nie mogę sie doczekac na foty z Larą-to dopiero będzie hit!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob maja 16, 2009 17:27

kropkaXL pisze:Kasiu-to widzę ,że pasmo sukcesów!
Maluch tęskni za domkiem,za Kamilą,ale w troskliwych ramionach szybko przestanie płakac-zrozumie,że teraz to jego dom-juz na zawsze!
Nie mogę sie doczekac na foty z Larą-to dopiero będzie hit!

Nooo,Kama tę fotke wtedy niech wrzuci na pierwszą stronę hłehłe

Pierwsze dwa trzy dni mi sie wydaje że będzie taki troszkę nie do końca teges,ale jak się przyzwyczai już to Was z domu nie będzie chciał wypuścić.Najważniejsze,myślę to dla niego pieszczoty,duuuuuuużo pieszczot od nowego domku
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 16, 2009 17:46

Takie wieści to miód na moje serce :1luvu:

W poniedziałek pojadę po książeczkę.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob maja 16, 2009 17:57

Super wiadomości! :)
Piraciku, zuch z Ciebie! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 16, 2009 21:12

Alutko, teraz ty do domku. :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob maja 16, 2009 21:33 pirat w akcji

no całe popołudnie szalał za wędką z piórkami i tym samym wywabiłam go z pod łóżka i mogłam go dobrze pooglądać.zabrałam go do mojego weta na przegląd techniczny.wszystko w porządku.potem łaził po szafie, po parapetach.gonił i syczał na moją sukę a ona na niego szczekała i goniła- istny cyrk.ale najważniejsze moi mili to to że PIRAT wie gdzie kuweta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: bałam się że tam zamarzł pod tym łóżkiem,bo sikał raz na dzień,ale jak się najadł i napił to musiał wreszcie tam pójść.no i kolacje zjadł-choć oczywiście pod łóżkiem.wiem że chcielibyście zdjęć,ale musicie poczekać.mój syn ma jutro komunię i mamy straszne zamieszanie,jak tazamieć minie po następnym tygodniu to coś wam wyślę. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

lara1974-34

Post » Sob maja 16, 2009 21:38 Re: pirat w akcji

lara1974-34 pisze:no całe popołudnie szalał za wędką z piórkami i tym samym wywabiłam go z pod łóżka i mogłam go dobrze pooglądać.zabrałam go do mojego weta na przegląd techniczny.wszystko w porządku.potem łaził po szafie, po parapetach.gonił i syczał na moją sukę a ona na niego szczekała i goniła- istny cyrk.ale najważniejsze moi mili to to że PIRAT wie gdzie kuweta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: bałam się że tam zamarzł pod tym łóżkiem,bo sikał raz na dzień,ale jak się najadł i napił to musiał wreszcie tam pójść.no i kolacje zjadł-choć oczywiście pod łóżkiem.wiem że chcielibyście zdjęć,ale musicie poczekać.mój syn ma jutro komunię i mamy straszne zamieszanie,jak tazamieć minie po następnym tygodniu to coś wam wyślę. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Bardzo dobre wieści. :D :D :D
Kochany koteczek. :love:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia][następna]