Mój Pięciokot. cz.7 (po faceliftingu.) ;))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob maja 16, 2009 8:00

kalair pisze: A! Te puchy, co zamawiałaś-te tanie-jak idą?

Pierwsza poszła. Teraz miały dłuższą przerwę bo jednak puszka to jest u mnie "żarcie zastępcze" i... nie bardzo chcą. Domieszałam do tego tuńczyka to bardziej wchodziło. Wygląda na to że mi towarzycho fochy stroi - kupię im whiskasa i zobaczę. Jak tego nie ruszą, a zawsze na whiskasa rzutem wpadały, to znaczy że maja po prostu za dużo w d... Na razie ze wzgl. na pozostałości w kuwecie mają dzień na chrupkach.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Sob maja 16, 2009 8:02

Dziewczyny a jak się choduje doopy kotom,bo moja pannica to na modelkę chyba startuje !Bardzo dba o linie.Je tyle co myszka,i tylko chrupecki.troche pochrupie i odejdzie ,po chwili przyjdzie pochrupie i odejdzie itd itp
Chiałabym żeby miała troche brzusia ,a tak panna zgrabna i powabna ,tylko vet chwali że nie zapasiona :wink:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob maja 16, 2009 8:04

kinga w. pisze:

Pierwsza poszła. Teraz miały dłuższą przerwę bo jednak puszka to jest u mnie "żarcie zastępcze" i... nie bardzo chcą. Domieszałam do tego tuńczyka to bardziej wchodziło. Wygląda na to że mi towarzycho fochy stroi - kupię im whiskasa i zobaczę. Jak tego nie ruszą, a zawsze na whiskasa rzutem wpadały, to znaczy że maja po prostu za dużo w d... Na razie ze wzgl. na pozostałości w kuwecie mają dzień na chrupkach.

Ha,moje od dawna wybredne.. :twisted: Ciekawe,dawno nie jadły i olały? :lol: :lol: Akurat były napapane widać. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob maja 16, 2009 8:05

To się ciesz! Miyu i Hino też tak na początku dystyngowanie podjadały - już im przeszło. Nie wiem... Element konkurencji?? Nie jedzą tylko żrą i jeszcze nudzą o smakołyki.
Obrazek

kinga w.

Post » Sob maja 16, 2009 8:05

kotka doroty pisze:Dziewczyny a jak się choduje doopy kotom,bo moja pannica to na modelkę chyba startuje !Bardzo dba o linie.Je tyle co myszka,i tylko chrupecki.troche pochrupie i odejdzie ,po chwili przyjdzie pochrupie i odejdzie itd itp
Chiałabym żeby miała troche brzusia ,a tak panna zgrabna i powabna ,tylko vet chwali że nie zapasiona :wink:

Same rosną! :lol: :lol: Tzn.-Lafince rośnie za bardzo-mimo diety-ma przykaz od weta schudnąć,ale się nie udaje, a Iriska wygląda ja zagłodzona-a czasem je,czasem żyje powietrzem. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob maja 16, 2009 8:12

No tak to moja jest jakaś inna ,jej sama doopa nie chce rosnąc!A jeśc też nie chce,pewnie w tej doopce się poprzewracało,i za dużu ma.Ech footro ,no to nieh sobie będzie taka modelka jak chce!jej wybór :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob maja 16, 2009 8:17

kalair pisze:
kinga w. pisze:

Ha,moje od dawna wybredne.. :twisted: Ciekawe,dawno nie jadły i olały? :lol: :lol: Akurat były napapane widać. :wink:

Nie były. Po nocy to michy są wysprzątane a koty głodne. Może im jednak nie pasi... Nie wiem. Mam czasem wrażenie że one już same nie wiedzą co by zjadły.
Obrazek

kinga w.

Post » Sob maja 16, 2009 8:18

kinga w. pisze:
kalair pisze:
kinga w. pisze:

Nie były. Po nocy to michy są wysprzątane a koty głodne. Może im jednak nie pasi... Nie wiem. Mam czasem wrażenie że one już same nie wiedzą co by zjadły.

Ehh, koty. I po co nam to? :roll:
Kinga, jedziesz? :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob maja 16, 2009 8:20

kalair pisze:

Nie. Leje. Mam w d... Jutro młody stoi, ja tylko wpadnę rano towar mu podrzucić.
Obrazek

kinga w.

Post » Sob maja 16, 2009 8:25

kinga w. pisze:
kalair pisze:

Nie. Leje. Mam w d... Jutro młody stoi, ja tylko wpadnę rano towar mu podrzucić.

Dobra decyzja! :lol: :lol:
A jutro nadrobisz za dwa dni.Młody nadrobi. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob maja 16, 2009 8:27

kalair pisze:
kinga w. pisze:
kalair pisze:

Dobra decyzja! :lol: :lol:
A jutro nadrobisz za dwa dni.Młody nadrobi. :wink:

Spokojnie. Teraz jak pogoda będzie dobra, będę jeździć także w tygodniu! :lol:
Obrazek

kinga w.

Post » Sob maja 16, 2009 8:36

To tym bardziej. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob maja 16, 2009 8:43

Wtorek i środa zapowiadają się pogodnie... Tak sobie kombinuję - pon. i czw. wolny, tzn. w domu bo przecież nie obijstwo kompletne, a 5 dni w tygodniu "handlowych". Powinnam wyrobić. Dwa dni na to żeby chata żwirkiem i kłakami nie zarosła powinno wystarczyć. A Ty dziś w domu?
Obrazek

kinga w.

Post » Sob maja 16, 2009 10:45

kinga w. pisze:Wtorek i środa zapowiadają się pogodnie... Tak sobie kombinuję - pon. i czw. wolny, tzn. w domu bo przecież nie obijstwo kompletne, a 5 dni w tygodniu "handlowych". Powinnam wyrobić. Dwa dni na to żeby chata żwirkiem i kłakami nie zarosła powinno wystarczyć. A Ty dziś w domu?

A ja dzisiaj w domu. Wróciliśmy z miasta. :wink:
I co wykombinowałaś?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob maja 16, 2009 10:49

kalair pisze:I co wykombinowałaś?
Na razie straszny smród :evil:
Obrazek

kinga w.