Które????? Bo te poprzednie 4 to potwory. Opanowały łazienkę i wspinaczkę wysokogórską- tzn natychmiastowe pojawienie się na mojej szyi wdrapując sie po spodniach. Ale dzisiaj popełniłam życiowy bład i weszłam z gołymi nogami- też zaraz były na swoim miejscu tylko moje nogi wyglądają jak po orczyku Natomiast od dwóch dni mam znowu jednego boroka tym razem Krakusa-może mieć 8-9 dni sądząc po otwieraniu oczu a z wagi i wygladu 5-6. Okropny bośniok. Kupy ze śluzem i dodatkiem krwi, nos same gluty z ropą. Nie wiem czy bedzie mieć tyle szczęścia co tamte Waży 156 g więc malizna straszna
Wszystkie gości uprzejmie witamy i prosiemy, co by czasem jakieś zdjęcie ładniejszej części swojego stada (znaczy kotków ) wkleili.
Na zachętę:
Zdjęcie jeszcze z czasów kiedt Tita i Toto byli z nami. Porównanie wielkości burasków
Straszne dziecko ogląda TV w różnych dziwnych pozycjach Stryjek Pompon "zagryza" gówniarza - dodam, że gówniarz był tym zachwycony
Tita i Toto w nowym domku od razu wlazły do kosza
znalazłam przed chwilą koci pazur chyba będe nosić go na szyi jak trofeum ciekawe, które go zgubiło. reks czasem gubił szpony i młode widze przyład z wujcia biorą
Na razie potfory dla bezpieczeństwa siedzą w łazience. Jest to związane ze schodami na piętro- wysokie stopnie z desek - po prostu boję sie że któreś mogłoby spaść i zrobić sobie krzywdę.na chwile je wypuszczamy co by teren poznały ,wyglądają na tle tych moich spaślaków rezydentów jak mikrusy No i przy nich trzeba uważać co by ich nie rozdeptać bo takie pierony ruchliwe. Dziwolągi na dłuuuuugich nogach, dłuuuuugie ogony, kudły krótkie i wieeeelkie sterczące uszy. Chyba się upodobniły wyglądem do zastepczej mamusi / z wyjatkiem tych długich nóg/