oczywiscie wstawiam malutką na 1 strone z apelem o domek na czerwono, moge zamieścic ja na nk w galerii z takim apelem, moze ktoś sie zgłosi...
ktoś ma jakiś pomysł jeszcze? ...
i jakies namiary na watek, gdzie można poczytac o maluszku
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Boo77 pisze: Tak więc ostatnio wpięła je we mnie![]()
alessandra pisze:Boo77 pisze: Tak więc ostatnio wpięła je we mnie![]()
aaaa to pewnie dlatego tak namiętnie licytujesz te kremiki odżywcze Marcjanny? -ale one na gebe pzreznaczone nie na rany pokotowe![]()
puss pisze:mam pytanie odnośnie Przemiłka i jego nietrafiania do kuwety: Elmo miał identyczną sytuację - po wypadku stracił widzenie w jedynym oku, wcześniej był dziczkiem, ale od pierwszego dnia w lecznicy trafiał bez problemu do kuwety. Elmo nie widzi, do 10 % czyli odróżnia światło od całkowitej ciemności, ale też wpada na ściany i sprzęty w miejscach, których nie zna. natomiast świetnie sobie radzi, nawet gdy zmieniam miejsce w którym stoi kuweta. czy to, że Przemiłek nie trafia do kuwety oznaczało, że stracił węch albo nie miał go już wcześniej?
[/quote]puss pisze:mam pytanie odnośnie Przemiłka i jego nietrafiania do kuwety: Elmo miał identyczną sytuację - po wypadku stracił widzenie w jedynym oku, wcześniej był dziczkiem, ale od pierwszego dnia w lecznicy trafiał bez problemu do kuwety. Elmo nie widzi, do 10 % czyli odróżnia światło od całkowitej ciemności, ale też wpada na ściany i sprzęty w miejscach, których nie zna. natomiast świetnie sobie radzi, nawet gdy zmieniam miejsce w którym stoi kuweta. czy to, że Przemiłek nie trafia do kuwety oznaczało, że stracił węch albo nie miał go już wcześniej?
puss pisze:Boo
to teraz z innej beczki. zacytuję siebie z wątku o przemyskich ślepaczkach, może macie pomysł jak to jest:puss pisze:mam pytanie odnośnie Przemiłka i jego nietrafiania do kuwety: Elmo miał identyczną sytuację - po wypadku stracił widzenie w jedynym oku, wcześniej był dziczkiem, ale od pierwszego dnia w lecznicy trafiał bez problemu do kuwety. Elmo nie widzi, do 10 % czyli odróżnia światło od całkowitej ciemności, ale też wpada na ściany i sprzęty w miejscach, których nie zna. natomiast świetnie sobie radzi, nawet gdy zmieniam miejsce w którym stoi kuweta. czy to, że Przemiłek nie trafia do kuwety oznaczało, że stracił węch albo nie miał go już wcześniej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], misiulka i 254 gości