Taksówkę też ostatecznie (

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Zobaczyłam zdjęcie i umarłam z zachwytu i zazdrościDziewczyny, jesteście prześliczne!
Wielbłądku, wyszłaś uroczo, dziewczęco i wiosennie, nie wierzę w te brednie o odstraszaniu. Masz piękne oczy, Anuk też
xandra pisze:bardzo ładna fotka, obie wyszłyście super
ogromne kciuki za Busieńkę i Bidę - Marcelibu jest wyjątkową kobietą i się z nią kiedyś ożenię, no dooobra - stanę w kolejce chętnych
miłego dnia!
Wielbłądzio pisze:Lemoniada pisze:Zobaczyłam zdjęcie i umarłam z zachwytu i zazdrościDziewczyny, jesteście prześliczne!
Wielbłądku, wyszłaś uroczo, dziewczęco i wiosennie, nie wierzę w te brednie o odstraszaniu. Masz piękne oczy, Anuk też
Nie mam odwagi dostarczyć materiału dowodowego![]()
Naprawdę tak jest: na 19 zdjęciach na 20 wychodzę jak pół (albo nawet cała) doopy zza krzaka, zawsze robię minę kota załatwiającego się na puszczy albo mrużę oczy...
Ale tak poza tym - jestem boska, wiem
NITKA/KARINKA pisze:Udało się złapać siuśki Bidonka i wmusić coś w Busię ?
Możesz pokazać i bez przyjazdu do Wawy, ja jestem zaNITKA/KARINKA pisze:Wy się Superlaski cieszcie,że daleko mieszkam i mi się nie chce jeździć do W-wy(duszę się w niej po godzinie pobytu) bo bym Wam pokazała jak wygląda sr-ka zza krzaka i kot na puszczy![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Marmotka, Paula05, Tygrysiątko i 61 gości