DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 13, 2009 14:10

Pojemnik to akurat chyba mam, kiedyś Lichowe często nosiłam (żeby ustalić czy jest chory czy sika z powodu p......lca - okazało się oczywiście to drugie :twisted: ) i kupowałam na zapas...
Taksówkę też ostatecznie ( :? ) możemy wziąć, tylko wiesz jaki jest problem z Bidusią :roll: :twisted: :strach:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro maja 13, 2009 16:27

Oj Bidusia kciuki za maleńką :ok:
ależ zła jestem że uziemia mnie remont bo bym Was podwiozła :roll:
Myśka też miała taką sensację zaraz jak Neronka przywiozłam :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro maja 13, 2009 19:47

Kciuki :ok: :ok: :ok::ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro maja 13, 2009 19:58

Jesteśmy umówione. Rano Kasia łapie siku Bidzi, zawozi na Rosoła i próbka jedzie do Labwet. Popołudniu wynik badania i wizyta u lekarza, bo tu trzeba szybko, nie ma na co czekać. Z Bidzią nie można czekać do piątku.
Busię zabieramy do mojej wetki Małgosi popołudniu w piątek.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro maja 13, 2009 23:20

Marcelibu, Dobry Człowieku, może Ty chcesz sobie całe nasze stado adoptować, wraz ze mną rzecz jasna... :wink: ? Bo wiesz, nie pamiętam czasów, żeby kogokolwiek do tego stopnia obchodził los moich Drani, żeby ktoś myślał o nich i o ich zdrowiu tak często, załatwiał dla nich lekarzy, martwił się o kasę...
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Postawiłam w małym pokoju pełną miseczkę wody, zaraz napoję Bidona Bidona strzykawką, bo od mojego powrotu z pracy nie sikała :roll: Mam nadzieję, że do rana to zrobi, inaczej wieczorna wizyta będzie trochę w ciemno... Na razie dałam jej no-spę, może chociaż boleć przestanie...
Kiedy rano wychodziłam z domu, weszła do szafy i prawdopodobnie przespała tam cały dzień, choć specjalnie zostawiłam jej otwarte drzwi :roll: , niedługo po moim przyjściu i swoim wypełznięciu :wink: schowała się tam znowu... Dobrze, że chociaż je...
Bo Busiek nie je :cry: Kiedy wzięłam ją dziś na ręce, wydała mi się jeszcze lżejsza, jeszcze chudsza niż ostatnio - boje się, boję się ,boję się :cry:

A teraz wkleję Wam fotkę, którą ukradłam z wątku Orchidki, z imprezy w warszawskiej Kafce. Mam to nieszczęście, że na zdjęciach ZAWSZE wychodzę odstraszająco (nie ma w tym żadnej przesady, naprawdę!!!) , choć jak wiadomo jestem niesamowitą laską i seryjnie uwodzę cudzych facetów :smokin: :wink:, wprost trudno mi uwierzyć, że to ja...
Mam nadzieję, że Anuk mnie nie ukatrupi :oops: - bo ten śliczny rudzielec obok to ona :wink:
Obrazek

Miałam Wam opowiedzieć o wczorajszej głupawce, ale znów padam... To chyba nic ważnego...
Dobranoc.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro maja 13, 2009 23:40

Zobaczyłam zdjęcie i umarłam z zachwytu i zazdrości :oops: Dziewczyny, jesteście prześliczne! :1luvu: Wielbłądku, wyszłaś uroczo, dziewczęco i wiosennie, nie wierzę w te brednie o odstraszaniu. Masz piękne oczy, Anuk też :D

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Czw maja 14, 2009 0:08

Lemoniada pisze:Zobaczyłam zdjęcie i umarłam z zachwytu i zazdrości :oops: Dziewczyny, jesteście prześliczne! :1luvu: Wielbłądku, wyszłaś uroczo, dziewczęco i wiosennie, nie wierzę w te brednie o odstraszaniu. Masz piękne oczy, Anuk też :D

Nie mam odwagi dostarczyć materiału dowodowego :oops:
Naprawdę tak jest: na 19 zdjęciach na 20 wychodzę jak pół (albo nawet cała) doopy zza krzaka, zawsze robię minę kota załatwiającego się na puszczy albo mrużę oczy...
Ale tak poza tym - jestem boska, wiem :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Czw maja 14, 2009 7:28

bardzo ładna fotka, obie wyszłyście super :)
ogromne kciuki za Busieńkę i Bidę - Marcelibu jest wyjątkową kobietą i się z nią kiedyś ożenię, no dooobra - stanę w kolejce chętnych ;)

miłego dnia!
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw maja 14, 2009 8:21

xandra pisze:bardzo ładna fotka, obie wyszłyście super :)
ogromne kciuki za Busieńkę i Bidę - Marcelibu jest wyjątkową kobietą i się z nią kiedyś ożenię, no dooobra - stanę w kolejce chętnych ;)

miłego dnia!

Hmm... to ja chyba poprzestanę na tym, żeby mnie z całym stadem adoptowała, nie będę robić konkurencji :roll: :wink:

Wielbłądzio

Post » Czw maja 14, 2009 8:25

Wielbłądzio pisze:
Lemoniada pisze:Zobaczyłam zdjęcie i umarłam z zachwytu i zazdrości :oops: Dziewczyny, jesteście prześliczne! :1luvu: Wielbłądku, wyszłaś uroczo, dziewczęco i wiosennie, nie wierzę w te brednie o odstraszaniu. Masz piękne oczy, Anuk też :D

Nie mam odwagi dostarczyć materiału dowodowego :oops:
Naprawdę tak jest: na 19 zdjęciach na 20 wychodzę jak pół (albo nawet cała) doopy zza krzaka, zawsze robię minę kota załatwiającego się na puszczy albo mrużę oczy...
Ale tak poza tym - jestem boska, wiem :mrgreen:

Wy się Superlaski cieszcie,że daleko mieszkam i mi się nie chce jeździć do W-wy(duszę się w niej po godzinie pobytu) bo bym Wam pokazała jak wygląda sr-ka zza krzaka i kot na puszczy :D :mrgreen:

Udało się złapać siuśki Bidonka i wmusić coś w Busię ?
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Czw maja 14, 2009 8:29

Wielbłądzio pisze:Obrazek

Miałam Wam opowiedzieć o wczorajszej głupawce, ale znów padam... To chyba nic ważnego...
Dobranoc.

Ależ dwie śliczne dziewczyny! :D :D :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw maja 14, 2009 8:54

NITKA/KARINKA pisze:Udało się złapać siuśki Bidonka i wmusić coś w Busię ?

Pierwsze się udało, przed pracą zaniosłam do lecznicy.
Drugie bardziej nie niż tak, ona potwornie pluje przy karmieniu strzykawką, z 20 ml zwykle udaje się wmusić w nią najwyżej z połowę :(

Wielbłądzio

Post » Czw maja 14, 2009 10:15

A ja się tam cieszę, że zostałam "ochrzczona" ślicznym rudzielcem. :)

Kciuki za B. i B.!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Czw maja 14, 2009 12:52

NITKA/KARINKA pisze:Wy się Superlaski cieszcie,że daleko mieszkam i mi się nie chce jeździć do W-wy(duszę się w niej po godzinie pobytu) bo bym Wam pokazała jak wygląda sr-ka zza krzaka i kot na puszczy :D :mrgreen:
Możesz pokazać i bez przyjazdu do Wawy, ja jestem za :mrgreen:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Czw maja 14, 2009 13:40

Miałam napisać to samo... :wink:

Ja nie jestem taka odważna. Zdjęć, na których wychodzę standardowo dla siebie, nikomu po dobroci nie pokazuję :oops: :roll:

Denerwuję się o nie obie i o coś jeszcze, o czym nie mogę tu napisać, ręce mi się trzęsą, nie mogę pracować :(...

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]