Sosnowiec - syjamek,biało-rude,dymne i inne szukają DSstr 21

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 13, 2009 7:45

Hopsamy dupelki :!: szukają domków :!:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro maja 13, 2009 7:49

hooop po domki dla naszych maleńtasków słitaśnych. Pokoch je ktoś i zabierze do domku?
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Śro maja 13, 2009 8:11

hoop na pierwszą ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro maja 13, 2009 9:44

hop maluszki :!:

terenia1

Post » Śro maja 13, 2009 14:18

hopsia po domki
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro maja 13, 2009 18:37

Hop Koteczki!

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Śro maja 13, 2009 22:20

hop maluszki

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro maja 13, 2009 22:33

terenia1 pisze:I znów nam dziś przybyło dupelków 8O a tu dopiero środek wiosny, a lato jeszcze przed nami :evil:

zawsze mi się wydawało, że kwiecień i maj to najgorsze miesiące, myślę więc, że dużo gorzej już nie będzie (ogłoszeń jest znacznie mniej niż w zeszłym roku, a w zeszłym mniej niż w poprzednim etc. ) - natomiast warto być dobrej myśli, niepotrzebne nam samonapędzające się złe przepowiednie :)

trzymam kciuki za dobre domy dla małych i większych kotów i za to, aby ich już nie przybywało :) :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro maja 13, 2009 23:31

XAgaX pisze:
terenia1 pisze:I znów nam dziś przybyło dupelków 8O a tu dopiero środek wiosny, a lato jeszcze przed nami :evil:

zawsze mi się wydawało, że kwiecień i maj to najgorsze miesiące, myślę więc, że dużo gorzej już nie będzie (ogłoszeń jest znacznie mniej niż w zeszłym roku, a w zeszłym mniej niż w poprzednim etc. ) - natomiast warto być dobrej myśli, niepotrzebne nam samonapędzające się złe przepowiednie :)

trzymam kciuki za dobre domy dla małych i większych kotów i za to, aby ich już nie przybywało :) :ok:

Aga dzięki za wsparcie duchowe :lol: ale wiesz czasami ma się dość dopiero wczoraj zabrałysmy ze schroniska wszystko co było, a dziś już kierownik do mnie dzwonił, że jest ciężarna kotka i kocurek mały :( nie możemy ich zabrać, a ich los w schronisku szczególne naszym jest przesądzony :( czasami trzeba wybierać przed mniejszym, albo większym złem . Ale chcę wierzyć w to co napisłaś :lol:

terenia1

Post » Śro maja 13, 2009 23:42

terenia1 pisze:
XAgaX pisze:

Aga dzięki za wsparcie duchowe :lol: ale wiesz czasami ma się dość dopiero wczoraj zabrałysmy ze schroniska wszystko co było, a dziś już kierownik do mnie dzwonił, że jest ciężarna kotka i kocurek mały :( nie możemy ich zabrać, a ich los w schronisku szczególne naszym jest przesądzony :( czasami trzeba wybierać przed mniejszym, albo większym złem . Ale chcę wierzyć w to co napisłaś :lol:

rozumiem że czasami ma się dość, szczególnie jeśli jeszcze praca i dom na głowie :(

pozwolę sobie zacytować red. Sakiewicza, który napisał kiedyś: "Żeby zwyciężać, trzeba mieć duszę zwycięzcy. Przegrana i sukces rodzą się najpierw w naszych głowach". Zgadzam się z nim, że kiedy się wierzy w to co się robi- jest znacznie łatwiej, dlatego ciągle sobie powtarzam "dam radę!" :)

A to co napisałam o ogłoszeniach, wiośnie itp. to po prostu zapis moich obserwacji- z każdym rokiem jest coraz lepiej, dzięki wolontariusz(k)om takim jak Ty, ja i wiele innych osób z forum i poza nim. Wierzę (a nawet jestem pewna), że za rok będzie jeszcze lepiej :)

zastanawiam się, czy nie dałoby się namówić kierownika na kastrację aborcyjną u tej ciężarówki? Zawsze to kilka maluchów mniej...

a ogłoszenia sama bym porobiła (i na cafeanimal chętnie porobię), ale na gumtree nie dodają mi się zdjęcia, a wiem, że ten portal odwiedza mnóstwo osób- pod rozwagę ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw maja 14, 2009 0:09

Aga problem jest w tym,że jeśli chodzi o koty to nasze schronisko nie robi nic kopmletnie nic - nie sterylizuje, nie kastruje, nie leczy :twisted: koty które tam trafiają przeważnie same umieraja, bo wet jest 2 razy w tygodniu :twisted: to my odwalamy całą robotę za to pieprzone schronisko :twisted: gdybymyśmy miały kotke gdzie przetrzymać na okres posterylkowy nie byłoby problemu, ale one nie ma gdzie wrócić potem a my jesteśmy zakocone na kompletnego maxa :( i wot problem

terenia1

Post » Czw maja 14, 2009 0:15

terenia1 pisze:Aga problem jest w tym,że jeśli chodzi o koty to nasze schronisko nie robi nic kopmletnie nic - nie sterylizuje, nie kastruje, nie leczy :twisted: koty które tam trafiają przeważnie same umieraja, bo wet jest 2 razy w tygodniu :twisted: to my odwalamy całą robotę za to pieprzone schronisko :twisted: gdybymyśmy miały kotke gdzie przetrzymać na okres posterylkowy nie byłoby problemu, ale one nie ma gdzie wrócić potem a my jesteśmy zakocone na kompletnego maxa :( i wot problem

trzymam kciuki, żeby udało się znaleźć kici tymczas chociaż na po sterylce, fajnie że kotuchy Was mają :1luvu: , o polityce schroniska się dyplomatycznie nie wypowiem :twisted:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw maja 14, 2009 7:42

Dzięgi Aga :lol: ale jakoś muszę się w sobie pozbierać :) i "trza myśleć co dalej" :lol:

terenia1

Post » Czw maja 14, 2009 10:35

hopsia po domeczki dupeleczki
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Czw maja 14, 2009 14:00

Maleńtasy blagają o domki nawet DT
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]