Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
terenia1 pisze:I znów nam dziś przybyło dupelkówa tu dopiero środek wiosny, a lato jeszcze przed nami
XAgaX pisze:terenia1 pisze:I znów nam dziś przybyło dupelkówa tu dopiero środek wiosny, a lato jeszcze przed nami
zawsze mi się wydawało, że kwiecień i maj to najgorsze miesiące, myślę więc, że dużo gorzej już nie będzie (ogłoszeń jest znacznie mniej niż w zeszłym roku, a w zeszłym mniej niż w poprzednim etc. ) - natomiast warto być dobrej myśli, niepotrzebne nam samonapędzające się złe przepowiednie![]()
trzymam kciuki za dobre domy dla małych i większych kotów i za to, aby ich już nie przybywało![]()
terenia1 pisze:XAgaX pisze:terenia1 pisze:I znów nam dziś przybyło dupelkówa tu dopiero środek wiosny, a lato jeszcze przed nami
zawsze mi się wydawało, że kwiecień i maj to najgorsze miesiące, myślę więc, że dużo gorzej już nie będzie (ogłoszeń jest znacznie mniej niż w zeszłym roku, a w zeszłym mniej niż w poprzednim etc. ) - natomiast warto być dobrej myśli, niepotrzebne nam samonapędzające się złe przepowiednie![]()
trzymam kciuki za dobre domy dla małych i większych kotów i za to, aby ich już nie przybywało![]()
Aga dzięki za wsparcie duchoweale wiesz czasami ma się dość dopiero wczoraj zabrałysmy ze schroniska wszystko co było, a dziś już kierownik do mnie dzwonił, że jest ciężarna kotka i kocurek mały
nie możemy ich zabrać, a ich los w schronisku szczególne naszym jest przesądzony
czasami trzeba wybierać przed mniejszym, albo większym złem . Ale chcę wierzyć w to co napisłaś
terenia1 pisze:Aga problem jest w tym,że jeśli chodzi o koty to nasze schronisko nie robi nic kopmletnie nic - nie sterylizuje, nie kastruje, nie leczykoty które tam trafiają przeważnie same umieraja, bo wet jest 2 razy w tygodniu
to my odwalamy całą robotę za to pieprzone schronisko
gdybymyśmy miały kotke gdzie przetrzymać na okres posterylkowy nie byłoby problemu, ale one nie ma gdzie wrócić potem a my jesteśmy zakocone na kompletnego maxa
i wot problem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości